Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

WUHAN VS HUMAN

Ο αναγραμματισμός και το σχέδιο των αποστατών...

WUHAN VS HUMAN : Ο αναγραμματισμός και το σχέδιο των αποστατών ...


Παρατηρώντας κάποιες λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω μας (σε κοινή θέα πάντοτε) και συνθέτοντας το παζλ της λειτουργίας των αποστατών και της αντινόησης (γιατί όλα θέλουν την ελεύθερη βούληση του δημιουργήματος) αποκαλύπτεται το σχέδιο κατά της ίδιας της Δημιουργίας, το σχέδιο κατά της ίδιας της Ανθρωπότητας.

Πως αποκαλλείται σε κοινή γλώσσα η ανθρωπότητα; ..."HUMANITY"! (Θεωρείται ότι τα αγγλικά είναι η κοινή γλώσσα...) Kι αυτή η λέξη αφορά εννοείται τον άνθρωπο... "HUMAN"! Πως ονομάζεται η κύρια πηγή - πόλη προέλευσης αυτού του νέου επονομαζόμενου ιού που θερίζει την ανθρωπότητα; "WUHAN'

WUHAN VS HUMAN 

Πόσο ίδιες έχουν κάνει τις λέξεις; Αντιστρέψανε το Μ και το βαφτήσανε W... μέσα στις διαφορετικές γλώσσες (διάλλεκτοι) κρατήσανε τα άλλα ίδια γράμματα ... και με αναγραμματισμό χτυπάνε το ίδιο το δημιούργημα Άνθρωπο!

Τί αλήθεια συμβολίζει το γράμμα Μ; Και για να το αντιληφθούμε θα πρέπει να το δούμε σε ανάλυση και περιγραφή στην πρωταρχική του δομή και δημιουργία... εκεί που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον πλανήτη μας... στα απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! Η παρακάτω εικόνα είναι απλά ένα δείγμα μέσα από την Ανάλυση και Σύνθεση των Ελλάνιων Συμπαντικών Συμβόλων Α - Ω.

Δείτε εδώ την ανάλυση και σύνθεση των ελλάνιων συμπαντικών συμβόλων Α - Ω


Όλη η πηγή αποτύπωσης εκτέλεσης και γνώσης υπάρχει μέσα στην αιθερική γραφή.
Εκεί φανερώνονται όλα όσα μυστικά της ίδιας της δημιουργίας.

www.aitherikigrafi.gr



Εκεί αποκαλύπτονται κι όλα τα σχέδια των αποστατών...όπως έχουν αποτυπωθεί στα κείμενα :
 Κλέφτες του Χρόνου και Σχέδιο Αποστασίας και Προδοσίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια