Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια σύγχυση στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Έχουν περάσει περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί από την ελληνική κυβέρνηση αν τελικά οι Τούρκοι βρίσκονται ή όχι σε ελληνικό έδαφος.

 Από τη μία ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται για ελληνικό έδαφος (!!!) και από την άλλη στέλνουν διαβήματα στην Τουρκία για παραβίαση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Αυτό από μόνο του δείχνει αδυναμία, ανεπάρκεια και κάνει επιτακτική την ανάγκη μιας ξεκάθαρης και δυναμικής εξωτερικής πολιτικής.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Ο πολιτικός φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο μέσω των προγραμματικών δηλώσεων, τις θέσεις του για την εφαρμογή μιας δυναμικής εξωτερικής πολιτικής. Με μοναδικό γνώμονα το Δίκαιο των Ελλήνων χωρίς εκπτώσεις και διπλωματικές τακτικές. Στόχος η διαφύλαξη της Εθνικής μας Κυριαρχίας και η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου. Κάτι που οι τελευταίες κυβερνήσεις όχι μόνο δεν πράττουν αλλά αποδεικνύουν με τα έργα τους ότι εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κεντρικού Οργανισμού Γιάννης Πλόσκας σε συνέντευξή του δίνει το στίγμα των θέσεων του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια