Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ζωή μέσα από έναν σύγχρονο φούρνο μικροκυμάτων 5G

Βιβλικές διαστάσεις έχει ο σύγχρονος φούρνος μικροκυμάτων 5 G ...!!!


Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ παρουσιάζει την oμιλία του καθηγητή Θεόδωρου Μέτση με τίτλο: Η ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 5G, που δόθηκε στον χώρο του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, στις 17 Ιουνίου 2019.





Και όσο εμείς κοιτάμε την... "πανδημία" ο πλανήτης μας μπαίνει σε "φούρνο μικροκυμάτων".
Μια καθαρή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
όπως και ο ίδιος τεκμηριώνει.
Πάλι ο Π.Ο.Υ. ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που φροντίζει ... για το καλό μας, το 1996 έκανε την επιτροπή  "ειδικών" την επιτροπή ICNIRP ώστε να εξετάζει τα όρια της ακτινοβολίας.
Μέσα όπως σε αυτή τηυ "επιτροπή των ειδικών" δεν ήταν από τον χώρο της Υγείας όπως κανείς θα περίμενε, αλλά από τις.. τηλεπικοινωνίες.
Όπως γίνεται λοιπόν συνήθως ειδικοί, βιομηχανίες και "κυβερνήσεις" μια αγκαλιά που διαμορφώνουν τα "όρια" της ακτινοβολίας που όλα επιτρέπονται.

 ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Περριάκος μας βεβαιώνει ότι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!

Όπως συνήθως γίνεται "ΕΙΔΙΚΟΙ", "ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ" ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ όλοι μια αγκαλιά και φυσικά όλα γίνονται "ΝΟΜΙΜΑ" με απαλλακτικές αποφάσεις για τις τηλεπικοινωνίες φυσικά!!

180 ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
 (θα βρείτε το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά) https://www.jrseco.com/wp-content/uploads/2017-09-13-Scientist-Appeal-5G-Moratorium.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια