Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεωρούν τον Έλληνα ... ηλίθιο;

Λέμε συχνά ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο... κι όμως η επανάληψη ενός ή πολλών γεγονότων με διαφορετικά πάντα πρόσωπα θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Με αφορμή την ηλεκτρονική διάχυση της είδησης ότι η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Καραμέως, παραβίασε τον νόμο που η ίδια ψήφισε, πρέπει να τονίσουμε μερικά σημεία.

Πάρα πολλά χρόνια παρατηρούμε μια αρρωστημένη νοοτροπία, δηλαδή, πιο συγκεκριμένα να ψηφίζουν κάποιοι νόμους και μετά να μην τους εφαρμόζουν ή ακόμα και να τους παραβιάζουν. Το γιατί το κάνουνε αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα. Ίσως γιατί έχουν ασυλία; Ίσως γιατί μας θεωρούν... ηλίθιους;

Επίσης παρατηρούμε πως στην καταγγελία, για το πρόσφατο γεγονός με την Υπουργό Παιδείας, προχώρησαν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή παρατηρούμε πάντα βουλευτές ενός κόμματος να κατηγορούν ή να καταγγέλλουν τις κινήσεις Υπουργών ή της Κυβέρνησης. Για εμάς στην Ελλήνων Συνέλευσις θα έπρεπε τα πράγματα να ήτανε πιο απλά. Κάθε Κυβέρνηση, Υπουργείο και μηχανισμός να κινείται βάση Προγραμματικών Δηλώσεων... κι όποιος δεν το τηρεί ή ξεφεύγει από την διαδικασία να ενεργοποιείται η παραίτηση του.

Υπάρχει μια μεγάλη λεπτομέρεια που μας έχει διαφύγει. Ποια είναι αυτή; Το γεγονός ότι η ίδια η Βουλή δεν έχει συσταθεί σε σώμα... οπότε όλοι μαζί... Υπουργοί και Βουλευτές... μάλλον παίζουν θέατρο... Στο σημείο αυτό δεν ξεχνάμε το γεγονός ότι έχουν άπαντες μηνυθεί για εσχάτη προδοσία από τον Αρτέμη Σώρρα. Και η μήνυση αυτή να είστε σίγουροι θα φτάσει εκεί που πρέπει.

Παρακάτω σας θέτουμε με λινκ το άρθρο για την Υπουργό Παιδείας όπως και μια φωτογραφία.
https://www.news247.gr/politiki/i-niki-kerameos-paraviase-ton-nomo-poy-i-idia-psifise.7669609.html





Δεν υπάρχουν σχόλια