Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΝΔ - ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΜΜΕ !!!

Προβληματισμένοι στου Μαξίμου Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης;

 
 

 
Όλα αποκαλύπτονται στις μέρες μας! Ήρθε η στιγμή που ο ένας φωνάζει για τον άλλον... Γιατί; Γιατί απλά, τα περιθώρια φαίνεται ότι στενεύουν! Ο υπέρμετρος εγωισμός, η απλυστία, ο φθόνος δημιουργεί τα νέα δεδομένα σε επίπεδο Κυβέρνησης, σε επίπεδο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αποτέλεσμα; Να ξεσκεπάζονται μόνοι τους!

 Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν λόγο για μία επιστολή του Μένιου Φουρθιώτη και πως την υπογράφει η Νανά Παλαϊτσάκη. Τί αναφέρει αυτή η επιστολή; Εκθέτει την ίδια την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Τόσο καιρό υπήρχαν εντολές για να προβάλλονται εκπομπές με θέματα που επέλεγε το ίδιο το Μαξίμου μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του Φουρθιώτη!


Η εκδότρια της εφημερίδας "Αποκαλυπτικά", Νανά Παλαϊτσάκη, υποστηρίζει ότι υπήρχε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και παρουσιάζονταν όλα όσα ήθελε ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ιδιαίτερη μάλιστα μεταχείριση γινότανε στα θέματα αστυνομικής βίας που θα τσαλάκωναν την εικόνα του Υπουργείου  

Σε παλαιότερο άρθρο εδώ στο Παλλάδιος με τίτλο "Αντέχεις 9 λεπτά αλήθειας ;;;"  υπάρχει και το βίντεο το αποκαλυπτικό που ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας αναφέρει για τον ρόλο των καταχρεωμένων καναλιών... που δεν παίζουν κάτι άλλο! Κι όμως ακόμα και σήμερα παρατηρούμε πως καθορίζουν όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος την καθημερινότητά μας! Με εφημερίδες και κανάλια που κάνουν αυτά που αποκαλύπτουν! Με αποφάσεις σε μια Βουλή των Ελλήνων που δεν έχει ποτέ συσταθεί σε σώμα!

  

Έλληνα! Πρέπει να καταλάβεις... Μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μαζί με τα αδέλφια σου! Κάντο ... ΤΩΡΑ!

SALOKIN


Δεν υπάρχουν σχόλια