Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι αξία έχει μια απεργία μπροστά στον αγώνα που θα σου δώσει τα πάντα ;

 


Η λύση ειναι μία και είναι μονόδρομος.
Είναι μονόδρομος διότι αυτή την φορά η λύση αφορά τον άνθρωπο και μόνο.

Ποιος θα διαπραγματευόταν την ελευθερία του? Την δικαιοσύνη του? Την αφθονία του? Την ευδαιμονία του?
Κι όμως όλα αυτά τα χάσαμε !!

Και σίγουρα καμία κυβέρνηση-εταιρία ,κανένα κόμμα ,καμία τζούφια αντιπολίτευση και σίγουρα καμία ΓΣΕΕ δεν μπορεί να ανακτήσει όλα τα παραπάνω διότι πολύ απλά ...ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Η ρουφιανιά ,η κουμπαριά ,τα ρουσφέτια ,τα ψέματα οι ψεύτικες υποσχέσεις και ο παρτακισμός είναι η νοοτροπία και τα γρανάζια της καλπικης δημοκρατίας που δυστυχώς εμείς οι πολίτες επιτρέψαμε.

Τώρα θέλουμε να κλαδέψουμε το άρρωστο δέντρο? Αφήνοντας τον κορμό με τον καιρό να ξανα αρρωστήσει τα νέα του κλαδιά που εμείς σήμερα θέλουμε να κλαδέψουμε???


Οι καιροί που ζούμε ειναι πρωτόγνωροι και επικίνδυνοι. Ανθέλληνες αλλογενείς και προδότες πολιτικοί κατέστρεψαν όλους τους τομείς.
ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ? ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ? Η ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ?

Τα παιδιά μας μπορούμε να φανταστούμε τι θα τους παραδώσουμε? Καμενη γη ? Αφαίμαξη του γένους με βαρβαρικά φύλα? Με διοικήσεις γονατισμένες σε κλαμπς και στοές ??? Αν είναι να συνεχίσουμε να τα επιτρέπουμε και να τα ανεχόμαστε όλα αυτά τότε κάθε αγώνας είναι μάταιος , είναι άπλά για μια προσωρινή λύση-βόλεψη.
Ο πολίτης θα πρέπει να αντιληφθεί την σπουδαιότητά του μέσα στην κοινωνία . Να γίνει ενεργός(οπλίτης) , να ασχοληθεί με τα κοινά και να αγωνιστεί για το σύνολο αφού πρώτα αφήσει τα κομματικά του και δογματικά του ''πιστεύω'' που μας δίχασαν στην άκρη και να ενωθούμε αφού στην ουσία όλοι τα ίδια θέλουμε...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΑΦΘΟΝΙΑ-ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

Οι Έλληνες διαθέτουν εναν τεράστιο πλούτο τον οποίο στοχευμένα του τον απέκρυπταν . Δεν ειναι οξύμωρο το γεγονός ύστερα απο την κατοχή το 1945 η Ελλάς να διαθέτει 65 εκατομμύρια δολλάρια για να γίνει συνιδρυτής της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ? Δείτε το ΦΕΚ 315/1945 .



Μας είπαν τόσα ψέματα ,μας έκρυψαν τόσες αλήθειες ,μας κοίμησαν με τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ τα δικά τους, με εκβιαζόμενους δημοσιογράφους και μας έκαναν να ζούμε στην λήθη , δηλαδή μας εκαναν ηλίθιους μετατρέποντας την εργασία σε δουλεία και ως δούλοι με σκοπό να συντηρούμε την ψευτιά τους.
Γι αυτό θα πρέπει να το πάρουμε πάνω μας .Δεν θέλουμε να είμαστε ούτε ηλίθιοι ζώντας σε λήθη ουτε δούλοι κανενός.
Είμαστε γεννήματα τεράστιων προγόνων με τεράστια ιστορία και με ιερή καταγωγή και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλο αυτή την κατρακύλα. Νομικά μας ''κλείδωσαν'' νομικά θα τα πάρουμε όλα πίσω δηλώνοντας την κυριαρχία μας ,ως οι νόμιμοι ιδιοκτήτες αυτού του ιερού τόπου στην μοναδική νομική εκπροσώπηση του κυρίαρχου έθνους. Μόνο αυτό αρκεί για να εμφανιστεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης και να κάνει το μεγάλο ταμείο με όλους αυτούς που διοίκησαν την ιερή μας χώρα ως παράσιτα που μόλυναν τα πάντα.

Άρα μια απεργία δεν μπορεί να δώσει την οριστική λύση στα προβλήματα που βιώνει ο εργαζόμενος αλλά και γενικά ο πολίτης. Ο αγώνας και το μεγάλο στοίχημα είναι η ένωση των Ελλήνων για να στηθεί ένα κράτος δικαίου το οποίο με δικαιοσύνη ,αξιοκρατία και ισότητα θα απονέμει όλα αυτά που χρειάζεται ο πολίτης για να δημιουργήσει.
Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να επανορθώσουμε όλα αυτά τα άσχημα που εμείς επιτρέψαμε και από υπήκοοι ,υπάκουοι ,υποτελείς και μέλη μιάς παρακμιακής ιδιωτικής εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. να γίνουμε οι ιδιοκτήτες και πρωταγωνιστές στην ίδια μας την ζωή.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
Η παραπληροφορημένοι κυνηγώντας ψίχουλα με απεργίες ,η ενημερωμένοι για να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια οτι η λύση που φέρει η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να πάρουμε πίσω όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Σύνταξη άρθρου
Φ.Κ.


ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Δεν υπάρχουν σχόλια