Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε Χριστουγεννιάτικους σκοπούς και ρυθμούς κινείται όλη η πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα με όλα όσα αποκαλύπτονται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουμε μάλιστα εξελίξεις σε ένα σωρό κόμματα κι όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων προσπαθούν να σταθούν απέναντι από πού; Από την Καϊλή; 

Παρόλο που οι ίδιοι καλύπτονται πίσω από ασυλία (Βουλευτές), κάνουν τους ανήξερους (σημ: Δήλωση Ανδρουλάκη) και θεωρούν ότι την Καϊλή την βλέπανε μόνο ...στα όνειρά τους! (σημ: Δήλωση Μπέου)

Η παρακάτω εικόνα αποτελεί δημιούργημα της αστείρευτης φαντασίας των Ελλήνων πολιτών για το όλο θέμα και έχει κάνει διάχυση διαδικτυακή στα μέσα ενημέρωσης.


Τα πράγματα όμως είναι πολύ σοβαρά. Δε σταματούν να βάζουν χέρι στον πλούτο τον ανθρώπων. Κάποιος θα πρέπει να τους σταματήσει. Και για να πάρετε ένα δείγμα από τον πλούτο που υπάρχει, αρκεί να παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο που αναφέρεται στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα και στο Bretton Woods.

Ναι. Σε όλα αυτά που αναφέρεται κι αποκάλυψε ο Αρτέμης Σώρρας. Όλα αυτά που είναι τόσο αληθή. Τόσο απλά. Είναι πάντα εκεί και περιμένουν. Εδώ, μπορείτε να παρακολουθείστε κι άλλους ανθρώπους να μιλούν για αυτήν την Συμφωνία:


ΤΣΑΜΙΤΑΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια