Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γείτονα; Μήπως να κάνουμε κάτι με την κοινόχρηστη "αποχέτευση";

Διαχρονικές είναι οι απειλές της γείτονος χώρας Τουρκίας προς την Ελλάδα, μα στις μέρες μας διαδραματίζεται μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα, με τις κρατικές μηχανές των δύο χωρών να είναι στο φουλ για τις εκλογικές τους διαδικασίες.
Ταυτόχρονα μέσα σε όλα αυτά, παρακολουθούμε γεγονότα κατάρρευσης του ίδιου του Πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ερντογάν. Μια κατάρρευση που πλέον δεν είναι οικονομική - με την αύξηση των τιμών στην αγορά - αλλά ούτε και κοινωνική - με τους πρόσφατους σεισμούς και τα αποτελέσματα αυτών. 

Τώρα πρόκειται για την υγεία του Ερντογάν, για την οποία οργιάζουν οι φήμες.

Δεν είναι ασήμαντο το γεγονός ότι σε μία ζωντανή συνέντευξη, ένοιωσε αδιαθεσία. Σκεφτείτε ότι ακύρωσε όλες τις δημόσιες προεκλογικές εμφανίσεις του, ανακοινώνοντας ότι μετά από συστάσεις των γιατρών, θα ξεκουραστεί στο σπίτι του.
Με τον τρόπο αυτό μεταφέρεται όλο το ενδιαφέρον προς τον ίδιο τον Ερντογάν

Η κατάσταση στην Τουρκία, δεν διαφέρει πολύ από την χώρα μας. Σε οποιοδήποτε πεδίο κι επίπεδο αν κοιτάξουμε (οικονομικό, χώρο - τεχνικό, πολιτικό, δικαστικό κ.α.) θα παρατηρήσουμε παραπλήσιους μηχανισμούς με συγκεκριμένες κινήσεις. Ουσιαστικά, θα λέγαμε ότι φαίνεται σα να δουλεύουνε όλοι οι μηχανισμοί στον αυτόματο και για τις δύο χώρες!
Από μόνο του αυτό το γεγονός, θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους, Έλληνες και Τούρκους πολίτες.

Άραγε, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι οι Κυβερνήσεις των δύο χωρών, είναι ελεγχόμενες από ξένα κέντρα εξουσίας;
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να κατανοήσουμε τι σημαίνουν και τι ρόλο παίζουν οι Λέσχες Μπίλντεμπεργκ, οι Στοές και το "Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ".
Ας θυμηθούμε και τις δηλώσεις του Παπανδρέου μέσα στη Βουλή που έκανε λόγο για dna!
Επομένως καταλαβαίνουμε ότι επιβεβαιώνονται όλα όσα έχουμε ήδη παρατηρήσει. Όλα όσα συμβαίνουν στις δύο χώρες συνδέονται άμεσα κι αποκαλύπτονται όλα τα πολιτικά πρόσωπα μπροστά στα μάτια μας.

Οι πολίτες και των δύο χωρών, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως είμαστε οι ίδιοι ο κινητήριος μοχλός. Οι πολίτες έχουμε τη δύναμη. Όλοι οι πολιτικοί διαχρονικά, έχουν μάθει να διχάζουν τους πολίτες και να τους ζητούν την ψήφο σε κάθε προεκλογική περίοδο, θέτοντάς τους ανενεργούς στις περιόδους που δεν είναι προεκλογικές.
Αυτά όλα θα πρέπει να αλλάξουν. Οι πολίτες θα πρέπει να πάψουν να είναι τα θύματα σε όλες αυτές τις καταστάσεις.

Για αυτό το λόγο, ήρθαν τα νέα ανανεωμένα γραφεία του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", όπου αναδεικνύεται η ελληνικότητα και οι πολίτες μπορούν να  μετέχουν κρίσεως και αρχής, είτε έχουμε προεκλογική περίοδο, είτε όχι.
Αυτή τη στιγμή οι πολίτες της Παλλήνης και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και να ενημερωθούν απο τον οργανισμό "Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής", με ώρες λειτουργίας του γραφείου καθημερινά από τις 10.30 - 13.30 τις πρωινές ώρες και 18.30 - 21.30 τις απογευματινές ώρες.

Σύνταξη : Νίκος Τσαμίτας
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου


Δεν υπάρχουν σχόλια