Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αναβίωση της ελληνικότητας στην Ανατολική Αττική είναι γεγονός

Στις 15 Μαΐου 2022, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο οργανισμός Ε5 σε συνεργασία με την "Ελλήνων Συνέλευσις", ο πρόεδρος του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", κύριος Αρτέμης Σώρρας, έθεσε στο λόγο του την έναρξη της νέας επταετίας του οργανισμού και την ίδρυση νέων πρότυπων γραφείων, την "ένωση της ένωσής μας", όπως ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οργανισμούς δημιουργημένους εξολοκλήρου και με προσωπικό κόστος από τα ίδια τα μέλη, όπου λειτουργώντας ως κοινός νους, αποτυπώνουν επί πραγματικής βάσης την αισθητική και το κάλλος της ελληνικότητας. 

Ήρθε η ώρα να εμφανιστούν αυτοί οι οργανισμοί κοσμήματα και η "Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής", είναι ο πρώτος που ανοίγει επίσημα τις πόρτες του προς τους πολίτες.


Στη Λεωφόρο Μαραθώνος 101, στην περιοχή της Παλλήνης, μπορεί ο οποιοσδήποτε πλέον να θαυμάσει τι μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή μερίδα του (συν)όλου και να οραματιστεί - ώστε να αντιληφθεί - την Πολιτεία που μπορούμε να δημιουργήσουμε ως ΟΛΟΝ.

Οι μαρμάρινες επιφάνειες και δάπεδα από ελληνικά πετρώματα, οι κολώνες - στύλοι, τα διά χειρός καλλιτεχνημένα αγάλματα, το χειροποίητο φωτιστικό οροφής, τα χειροποίητα μοναδικής και πρότυπης κατασκευής έπιπλα - όπως οι καρέκλες θρόνοι, τα ελλάνια κοσμικά σύμβολα που κοσμούν τους τοίχους και όλα αυτά σε απόλυτη αρμονία, δημιουργούν τον απόλυτο χώρο ενθύμησης του ποιοι πραγματικά είμαστε και τι έχουμε έρθει να κάνουμε.

- Και αυτός είναι άλλωστε ο στόχος και ο σκοπός ίδρυσης του ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις".
Η ενθύμηση ότι είμαστε δημιουργήματα που δημιουργούν, ότι είμαστε πολίτες που μπορούμε να εγκαθιδρύσουμε και να δημιουργήσουμε την ιδανική Πολιτεία για το σύνολο των πολιτών, να μετέχουμε κρίσεως και αρχής στο κρατείν του δήμου, ώστε να απελευθερωθούμε από κάθε καθεστώς - όποιας μορφής - μας καταδυναστεύει, μια και διά παντός! -

Στο χώρο του γραφείου, έχει δημιουργηθεί και studio με σύγχρονο εξοπλισμό, στο οποίο στεγάζεται το TV ΔΡΑΣΗ, πραγματοποιώντας εκπομπές με καλεσμένους υποψήφιους βουλευτές του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", με επίκαιρη θεματολογία που αφορά κάθε Έλληνα πολίτη.


Παράλληλα ο χώρος φιλοξενεί τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", τον μηχανισμό ανάληψης της διακυβέρνησης του έθνους μέσω της δημοκρατικής οδού των εκλογών και τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ε5, ο οποίος στόχο και σκοπό έχει την επαναφορά και εγκαθίδρυση των ελλάνιων πρωτοκόλλων που συστήνουν την πραγματική δημοκρατεά μας, καθώς και την ίδια τη φυσιολογία κάθε Έλλην ανθρώπου, ο οποίος γεννήθηκε με άπειρη ελευθερία.
"ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣΗ ΚΑΙ ΩΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ."  όπως αποτυπώνεται και στην αναγγελία του.

Έτσι, πράττοντας ως μονάδα για το ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ στο νέο μεγαλοπρεπή χώρο της "Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής", κάνουμε καθημερινή δράση για την αφύπνιση και ενεργοποίηση κάθε Έλλην ανθρώπου για τον κοινό στόχο και σκοπό της απελευθέρωσης των ανθρώπων και της ιερής μας χώρας, ΕΛΛΑΣ!  

Ωράριο λειτουργίας : Καθημερινά πρωινές ώρες 10.30 - 13.30 και απογευματινές ώρες 18.30 - 21.30.

Οι πόρτες άνοιξαν. Το επόμενο βήμα το κάνεις Ε.ΣΥ.


Σύνταξη - Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου


Δεν υπάρχουν σχόλια