Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσαμίτας Νικόλαος : Η διαχείριση πλούτου είναι γεγονός

Λίγες ημέρες πριν από τις Βουλευτικές εκλογές, παρατηρούμε πως μονοπωλούν την επικαιρότητα. Πραγματοποιούνται καθημερινά εξελίξεις που παρουσιάζονται στον Έλληνα πολίτη μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και κάθε μορφής μέσα μαζικής ενημέρωσης που υπάρχουν στην χώρα μας. 


Αυτή τη φορά, διακρίνουμε πως υπάρχει ανάμεσα στους πολίτες ένα κλίμα που αποτυπώνεται ως αγανάκτηση. Βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους να υπάρχει μια ανησυχία όσον αφορά το τι θα ψηφίσει ο κόσμος.
Υπάρχουν ακόμη και η άποψη της αποχής και το λευκό ή και το άκυρο, που συζητούνται στα μικρά πολιτικά πηγαδάκια. 

Παρόλα αυτά παρατηρούμε και κάτι άλλο που έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι νυν Βουλευτές, δεν τολμούν να βγουν να συνομιλήσουν με τους πολίτες! Δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον Έλληνα πολίτη, διότι γνωρίζουν καλά τι έχουν διαπράξει. Έχουν διοικήσει τη χώρα κι έχουν πάρει αποφάσεις, έχουν ψηφίσει νόμους που εξαθλιώνουν πλήρως τον Έλληνα πολίτη

Ο Έλληνας, θα πρέπει να θυμάται όλα όσα έχουν πράξει τα κόμματα στην Βουλή από την μεταπολίτευση και μετά. Η οποιαδήποτε συγνώμη που ακούστηκε κατά καιρούς από τα χείλη τους, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Αυτά τα κόμματα είναι πάντα εδώ, δημιουργημένα για να διχάζουν τον Έλληνα. Κι υπόσχονται πάντα μία καλύτερη διαχείριση του χρέους της Ελλάδας.

Η "Ελλήνων Συνέλευσις", ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων, συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες. Η διαχείριση του πλούτου είναι γεγονός ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την "Ε.ΣΥ. - Ελλήνων Συνέλευσις" και είμαστε νομικά δεσμευμένοι για αυτό.

Τσαμίτας Νικόλαος, Υποψήφιος Βουλευτής Α' Αν. Αττικής
 


Δεν υπάρχουν σχόλια