Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

20.000 Ευρώ σε κάθε ελληνικό ΑΦΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι εδώ και ήρθε για να μείνει!

Αυτό που για κάποιους φαντάζει όνειρο ή ακόμη και για κάποιους άλλους ουτοπία... 
η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι έτοιμη και ικανή να το κάνει πράξη!

Μέσα από τη Διακήρυξη της στον Άρειο Πάγο, που κατατέθηκε με αρ. πρ. 6199/4.9.2015, αναφέρεται στον έλεγχο που πρόκειται να πραγματοποιήσει! 

Επιπλέον, τα 49.000 έργα δόμησης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με το πιστοποιημένο ποσό των 2,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ήδη στο προσχέδιο κι απλά αναμένεται η τελική πολιτική βούληση κι επικύρωση. Επομένως με διακυβέρνηση της "Ελλήνων Συνέλευσις", όλα αυτά ξεκινούν να υλοποιούνται. 

Όμως μέχρι να ξεκινήσει η υλοποίηση τους, ο ίδιος ο Πρόεδρός του πολιτικού φορέα, ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, έχει ανακοινώσει πως θα δοθεί το ποσόν των 20 χιλιάδων ευρώ σε κάθε ελληνικό Α.Φ.Μ. για μια πρώτη και σημαντική ανακούφιση σε όλους τους Έλληνες πολίτες. 

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο από τη Διακαναλική 
της "Ελλήνων Συνέλευσις" στην ΕΡΤ για τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023:

@nemesis_600 ❗️❗️❗️🔜🔜🔜«20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Φ.Μ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» #ελληνωνσυνελευσις🇬🇷🇬🇷🇬🇷 #εκλογες2023 #αρτεμης_σωρρας #η_ελλας_στα_χερια_των_ελληνων #βουλη #600 #elections2023 #ελληνα_πολιτη_μην_ξεχνας #ελληνωνσυνελευσις🇬🇷🇬🇷 #διακαναλικη2023 ♬ πρωτότυπος ήχος - Nemesis_600

Σύνταξη : Νίκος Τσαμίτας
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

Δεν υπάρχουν σχόλια