Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είμαι το άλλο σου εσύ! Είσαι το άλλο μου εγώ!

 


 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται διασπορά της συγκεκριμένης εικόνας. Όπως αντιλαμβανόμαστε αναφέρεται σε ένα μέρος που είναι πάρα πολύ μακριά γεωγραφικά από το ελληνικό κράτος. Σχετίζεται με το Μεξικό, το οποίο βρίσκεται στην Αμερικάνικη Ήπειρο και μάλιστα στο νότιο ημισφαίριο.

Εδώ όμως βλέπουμε ελληνικά στοιχεία. Παρατηρούμε σύμβολα κι εκφράσεις που παραπέμπουν σε Ελλάδα. Και αυτές οι αναφορές μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι. Με τον τρόπο αυτόν δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα. Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ; Όντως ήτανε έτσι τα γεγονότα; Μπορεί κάποιος καθηγητής να μας αναλύσει αυτήν την σύνδεση που παρατηρούμε; Υπάρχουν ιστορικοί που μπορούν να συνδέσουν και να αποκαλύψουν την ελληνικότητα στην περιοχή αυτή;

Γνωρίζουμε ότι ο Οργανισμός Ε5 έχει δημιουργηθεί για να φανερώσει, αναδείξει κι αποκαταστήσει όλη την ελληνικότητα που υπάρχει σε κάθε σημείο του πλανήτη μας. Για την προσπάθεια αυτή σίγουρα απαιτείται βοήθεια από όλους όσους μπορούν κι έχουν την θέληση αυτό το όραμα να το κάνουν πράξη. Αξίζει να γίνει γνωστό.

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια