Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για τα μάτια της Αλεξάνδρας καίγεται όλη η χώρα ;

Ιδρύτρια και Πρόεδρος του "Συγκλίσεις - Convergences Greece Forum" για την πρωτοβουλία ανάπτυξης αιολικών πάρκων στην Ελλάδα η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ποιό είναι άραγε το έργο που έχει να επιτελέσει από αυτήν την θέση;

Είναι προφανές πως ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν προσπαθήσει να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα σήμερα. Μιλώντας για κλιματική αλλαγή, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την οικονομική κρίση, τις πυρκαγιές και όλες τις συνδέσεις που υπάρχουν με τα προβλήματα αυτά εντός της οικογένειας Μητσοτάκη. Υπάρχουν πλέον αρκετές πληροφορίες που διαδίδονται στο διαδίκτυο κι αποκαλύπτουν αυτά που προσπαθούν να κρύψουν, όπως η σύνδεση μεταξύ του Πρωθυπουργού και της αδερφής του με  τα αιολικά πάρκα.


Η παραπάνω εικόνα είναι μία από τις πολλές που έγιναν viral μέσα στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων. Όμως είναι πολύ στοχευμένη και βγάζει αρκετές πληροφορίες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα όσα συμβαίνουν έχουν πρόσωπα που δεν φαίνονται στο ευρύ κοινό.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει άρθρα, μέσα εδώ στο ειδησεογραφικό blogg Παλλάδιος, τα οποία αναφέρονται στην οικογένεια Μητσοτάκη, που είναι ΕΒΡΑΙΟΙ με καταγωγή από την Βενετία και μάλιστα είναι βαριά υποχρεωμένη και δεσμευμένη στους Τούρκους. Τί ακριβώς θέλουν να κάνουν εδώ στην Ελλάδα; Το έχουν ήδη ανακοινώσει! Σχετίζεται με τον νατιβισμό, δηλαδή με τους αυτόχθονες! Όπως έχουνε δηλώσει δημοσίως πολεμούν τον νατιβισμό, δηλαδή τον έλληνα πολίτη!

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αλλάξει η κατάσταση είναι να γίνουν οι Έλληνες ενεργοί πολίτες και να αναλάβουν δράση. Η Ελληνων Συνέλευσις και ο Αρτέμης Σώρρας παρέχουν μια λύση, καθώς προωθούν την απλότητα και τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων. Αναζητούν μια δημοκρατική προσέγγιση, αντίθετη με τις υπάρχουσες πολιτικές πρακτικές που οδηγούν σε νομικά προβλήματα κι αδιέξοδα.

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια