Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Αλεξάνδρα" το όνομα της κλιματικής αλλαγής που προκαλεί τις πυρκαγιές στην Ελλάδα!


Όλα προσχεδιασμένα ήταν τελικά; Για αυτόν τον λόγο βγαίνει ακόμα κι ο Πρωθυπουργός και μιλά για κλιματική αλλαγή; Εκεί αποδίδει όλο αυτόν τον χαμό που έχει γίνει στην χώρα μας με τις πυρκαγιές; Για να μην δει ο κόσμος τα αυτονοήτα; Για να μην δει την σύνδεση που υπάρχει μέσα στην ίδια την οικογένεια του Μητσοτάκη; 


Βλέπετε τι διαδίδεται πλέον μέσα στο διαδίκτυο με όλες αυτές τις εικόνες; Όλα αποκαλύπτονται! Τελικά η κλιματική αλλαγή ονομάζεται Αλεξάνδρα; Πρόεδρος για την πρωτοβουλία ανάπτυξης αιολικών πάρκων στην Ελλάδα είναι η ίδια η αδερφή του Πρωθυπουργού! Μάλιστα κύριοι..

Μόνο μία λύση υπάρχει τελικά για ολόκληρη την κοινωνία. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να είναι ενεργοί πολίτες και να αποφασίζουν οι ίδιοι για το παρόν και το μέλλον τους. Αυτό που φαίνεται τόσο δύσκολο, γράφεται με απλότητα και πραγματοποιείται σταδιακά με τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα. Ναι, τον άνθρωπο αυτό που δεν αναγνωρίζει κ α ν ε ν α κόμμα μέσα στην Βουλή, γιατί θα πρέπει να αποδείξει τον λόγο ύπαρξής του.. λόγω μη ύπαρξης ΦΕΚ σύστασης της Βουλής σε σώμα, οπου εκεί έχουν σοβαρότατο νομικό πρόβλημα.


Νίκος Τσαμίτας



Δεν υπάρχουν σχόλια