Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Ωραία". Και τώρα τι κάνουμε;

Δεν προλαβαίνει να μετρά τις "χαρακιές" η φλεγόμενη Ελλάδα, με την εγ-κλιματικότητα σε πρωτοφανή - για τη χώρα - αύξηση, με θανατηφόρα "ντου" εισαγόμενων οπαδών, με το κράτος απών από κάθε αναγκαία παρέμβαση, αλλά βολευτές με "παρών" σε ψήφιση απάνθρωπων νόμων που βάλλουν κατά της ζωής των Ελλήνων πολιτών, τόσο σε μακροπρόθεσμο, όσο και σε βραχυπρόθεσμο πλαίσιο.

Αποδεικνύεται καθημερινά, η ανάγκη για ομόνοια, σύμπνοια και συντονισμό των πολιτών σε έναν κοινό στόχο και σκοπό, δίκαιο για το σύνολο, ώστε μέσω της ίδιας της δημιουργίας και της διαρκούς δράσης να έρθει και η επίτευξή τους.

Θα πρέπει να συμφωνηθεί και να τιμηθεί ωστόσο, ένα κοινό πλαίσιο αξιών και αρχών, ώστε τα πεπραγμένα όλων που αφορούν το στόχο και τον σκοπό να μπορούν να επαληθεύουν τους 3 βασικούς πανανθρώπινους νόμους της δημοσιότητας, της προσομοίωσης και της πλήρους επανόρθωσης.

Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός παγκόσμιος ανθρωποκεντρικός οργανισμός, ο οποίος έχει θέσει τα θεμέλια της ένωσης των ανθρώπων απανταχού της γαίας σε κοινό στόχο και σκοπό, είναι ο οργανισμός "Ελλήνων Συνέλευσις" με πρόεδρο τον Αρτέμη Σώρρα.

Έχοντας αποτυπώσει γραπτώς με λεπτομερή και ξεκάθαρο λόγο το στόχο και σκοπό ίδρυσής του, το αξιακό σύστημα το οποίο θα πρέπει να προάγει κάθε άνθρωπος στο βίο του - οπότε και ο ίδιος ο οργανισμός - το καταστατικό και τα πρωτόκολλα λειτουργίας του, αλλά και τον εσωτερικό και εξωτερικό κανονισμό με τον οποίο οφείλουν τα μέλη να λειτουργούν, βρίσκεται καθημερινά στον αγώνα της ενθύμησης των ανθρώπων ότι όσα ζούμε λόγω του πολιτικού καθεστώτος, μπορούν να αλλάξουν με την κοινή απόφαση του συνόλου.

ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ";

Ενημερώσου χωρίς εμπάθεια και έλα και Ε.ΣΥ. να δράσουμε ΜΑΖΙ.

Σύνταξη - Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

Δεν υπάρχουν σχόλια