Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ασυδοσία της εξουσίας

Πώς είναι δυνατόν οι αποφάσεις ατόμων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας να είναι εκτός κοινής λογικής των πολιτών; Πώς είναι δυνατόν αυτές οι αποφάσεις να είναι ολοκληρωτικά απέναντι από τους πολίτες; 

Αναφέρομαι στη θέση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, που με τις αποφάσεις που λαμβάνουν καθημερινά στην Βουλή των Ελλήνων, νομίζουν ότι μπορούν να μοιράσουν παντεσπάνι σε πεινασμένο λαό! Τόσο πολύ εθελοτυφλούν. Δεν εξηγείται αλλιώς! Η κάθε τους πράξη είναι μελετημένη, είναι ενάντια στον Έλληνα πολίτη και μαρτυρά την ασυδοσία. Μια ασυδοσία που έχει ποτίσει κάθε κύτταρο εξουσίας πλέον, αφού η σάπια νοοτροπία αντιγράφεται με πολύ γρήγορο τρόπο και σε χαμηλότερα επίπεδα. 

Πώς θα σταματήσουμε αυτήν την εξάπλωση της σάπιας νοοτροπίας και την ασυδοσία της εξουσίας; Παίρνοντας αποφάσεις κι επηρεάζοντας καταστάσεις ως ενεργοί πολίτες που είμαστε. Συλλογικά μπορούμε να ενταχθούμε στους κόλπους του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και μέσα από την Καταστατική Λειτουργία, τα Πρωτόκολλα και την Διοικητική Επιμέλεια μπορούμε να ανατρέψουμε όλο αυτό το σάπιο κατεστημένο στη χώρα μας.
Ο πλούτος που υπάρχει για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι πάντα διαθέσιμος, αρκεί να εμφανιστούν οι Έλληνες. Στην "Ελλήνων Συνέλευσις" διαχειριζόμαστε ΠΛΟΥΤΟ! Όλα αυτά τα κόμματα στη Βουλή διαχειρίζονται μόνο χρέος και... δε θέλουν να γνωρίζουμε κάτι άλλο ως πολίτες.

Σύνταξη : Νίκος Τσαμίτας
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

Δεν υπάρχουν σχόλια