Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ψήφος σου είναι η φωνή σου

 

Η Ελλάδα είναι μέλος της πολιτισμένης Ευρώπης και όμως ζούμε και βιώνουμε σε ένα κοινωνικό - πολιτικό περιβάλλον, που κάνει την ιερή μας χώρα να ομοιάζει με τριτοκοσμική. 

 

Εκατοντάδες ευρωπαϊκές οδηγίες, παράλογες και απάνθρωπες πολλές φορές, εισάγονται στην ελληνική νομοθεσία. Η κατάσταση με τους διαχρονικούς κυβερνητικούς χειρισμούς, έχει ξεπεράσει κάθε αίσχος, που κάθε τόσο έχουμε εκατόμβες θυμάτων κρατικών δολοφονιών. 

 

Ο εθνικός πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις", από τη στιγμή ίδρυσής του το 2015, έχει αποκηρύξει κάθε κόμμα και κάθε διαχωριστικό μηχανισμό, ενώνοντας σε κοινό στόχο και σκοπό τους Έλληνες πολίτες. 

 

Ο στόχος και ο σκοπός; 

 

Η απελευθέρωση της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών από αυτό το καθεστώς που αποδεδειγμένα δρα κατά των Ελλήνων, κατά των ανθρώπων. Η διεκδίκηση των δίκαιων και των δικών μας. 

 

Ήρθε η ώρα να μπει στο ευρωκοινοβούλιο μια καθαρά ελληνική φωνή που επιτέλους (!) θα κάνει έναν έλεγχο. Να διεκδικήσει ό,τι είναι ελληνικό. Να πάρει θέση με την παρουσία της και όχι να λάμπει δια της απουσίας της - όπως κάνουν τόσα χρόνια οι εκπρόσωποι των κομμάτων. 

Έλληνα και Ελληνίδα, συμπατριώτη, συνέλληνα, συμπολίτη. Η δύναμη είναι στην απόφασή ΣΟΥ

 

Η ψήφος σου είναι η φωνή σου. Δώσε μου την ευκαιρία να την κάνω να ακουστεί


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636

Δεν υπάρχουν σχόλια