Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την 21η Μαΐου οι Έλληνες σταματούν να είναι θεατές!

Για ποιο λόγο να έχουμε διπλή εκλογική αναμέτρηση; Μα φυσικά για να ενισχυθούν τα μεγάλα κόμματα που τώρα έχουν χάσει την δημοτικότητά τους. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά, όπως για παράδειγμα τότε που ο κόσμος είχε χωριστεί σε αριστερούς και δεξιούς ή και πιο μετά σε πράσινους και μπλε.. Έχουμε ήδη ζήσει συγκυβέρνηση, οικουμενική κυβέρνηση, ακόμα και πράσινους μαζί με μπλε στα ινία της χώρας..

Σήμερα όμως.. ο Έλληνας πολίτης βλέπει τα κόμματα ακριβώς όπως είναι.. θηρία σε αρένα που κάνουν θόρυβο και κατασπαράζουν μόνο τους Έλληνες θεατές. Ναι. Θεατές είμαστε. Διότι δεν είμαστε εμείς οι αποφάσεις. Το έθνος μας δεν αποφασίζει αυτήν την στιγμή.


Το έθνος των Ελλήνων όμως εκπροσωπείται, όπως και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, από τον μοναδικό του πολιτικό φορέα: "Ελλήνων Συνέλευσις".

Ότι και να γίνει σε αυτό το πανηγύρι εκλογών που έχουν ετοιμάσει.. θα κοιτάξουν τα κόμματα που έχουν πάνω από 3% να αναλύουν συνεχώς και να μιλούν μόνο για αυτά μέχρι να γίνει η 2η και τελική εκλογική διαδικασία. Θεωρούν με τον τρόπο αυτό ότι θα ξεχάσει ο κόσμος να κοιτάξει προς την Ελλήνων Συνέλευσις.

Κι εδώ κάνουν λάθος. Ο φορέας τον Ελλήνων δυναμώνει. Έρχεται η στιγμή που θα συναντηθούν οι πάντες! Το Κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων από την μία πλευρά με την Ελλήνων Συνέλευσις και όλα μαζί τα κόμματα από την άλλη.

Οι Έλληνες πρέπει να κυβερνήσουν τον τόπο τους. Οι Έλληνες πρέπει να λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις. Κι αυτό πρέπει να γίνει.

ΤΣΑΜΙΤΑΣ ΝΙΚΟΣ *** 02/04/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια