Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάσταση 2023 Νεος Κόσμος

 

Επίδειξη των δυνατοτήτων τους έκαναν και αυτή τη χρονιά, τα γνωστά παραπαίδια του George Sorros, μετατρέποντας τη λεωφόρο Λαγουμιτζή σε πεδίο μάχης με μολότωφ και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.


Έτσι έπραξαν και πέρισυ.

Οι - ας γενικολογήσουμε - ομάδες κουκουλοφόρων, γνωστοί άγνωστοι (που τελικά γνωρίσαμε ποιοι είναι), δήλωσαν το στίγμα τους με θράσος και ειρωνεία, προσβάλλοντας και προκαλώντας στη λειτουργία της Αναστάσεως τους ιερείς, καθώς και τους πιστούς οι οποίοι, αμήχανοι, έβλεπαν τις εκρήξεις. Και στους οποίους ουσιαστικά επιβλήθηκε το να βιώσουν μια επίδειξη πολεμικής σύρραξης σε πραγματικό τόπο και χρόνο.
Μοιάζει με ειρωνεία…Να πηγαίνει κάποιος να γιορτάσει και να επιστρέφει στο σπίτι του προβληματισμένος για το κατά πόσο – τελικά - μετέχει ή όχι στην κοινωνία που ζει και τι κίνδυνοι κρύβονται για την πολιτεία, όταν υπάρχουν άτομα μέσα στη χώρα μας, τα οποία επικαλούμενα ψευτοϊδεολογίες, προκαλούν καταστροφές και σπέρνουν πανικό, δείχνοντας τον καθαρό ανθελληνισμό τους με πάθος τέτοιο, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι πληρώνονται. Όχι;

Μάλλον ξεχάσαμε το περιστατικό του 2018 στο Ηράκλειο, όπου 19 ετών φαντάρος δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της πόλης, επειδή φορούσε μπλούζα με ... εθνόσημο. Ή ίσως την επίθεση που δέχτηκε την ίδια χρονιά, 25χρονος στη Θεσσαλονίκη, επειδή έφερε την Ελληνική σημαία. Ή ίσως το περιστατικό του 2019 στο πρώην Δημαρχείο του Υμηττού με 50 κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν σε προγραμματισμένη εκδήλωση του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" στην οποία υπήρχαν και οικογένειες με ανήλικα παιδιά. Ή ίσως αμέτρητα άλλα περιστατικά την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία.

Πώς προέκυψε τέτοιο μίσος για τους Έλληνες; 



Σε μια πολιτεία ανθρώπινη, δίκαιη και δημοκρατική, σίγουρα δε θα συνέβαιναν όλα αυτά.
Όμως σήμερα η πολιτεία μας, δεν είναι δίκαιη και για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί να συνελεύσουμε και να το αλλάξουμε.

Και αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός του εθνικού πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».
Να καθαρίσει ο τόπος μας από οτιδήποτε στέκεται απέναντι στη δημιουργία μας, την ανθρώπινη φυσιολογία μας και την ιερή μας χώρα, Ελλάς.
Το πρώτο που μας ενώνει, είναι το γένος μας. Η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, όλα τα επιτεύγματα των ηρωών και πολεμιστών μας. Ήρθε η ώρα της ενθύμησης.

Ας θυμηθούμε την ανδρεία και τη γενναιότητα που υπάρχουν μέσα μας κι ας αντιληφθούμε ότι η «ανάσταση», δε θα έρθει ούτε με ψαλμωδίες, ούτε πιστεύοντας ότι θα έρθει κάποιος να το κάνει για εμάς.

Θα πρέπει να το πράξουμε όλοι μαζί. Για το δίκαιο και την ελευθερία του συνόλου. Αλλά πρωτίστως να αντιληφθούμε όλοι μας την πραγματική έννοια της «ανάστασης» (άνω στάση), στο συλλογικό της επίπεδο. Να αποκτήσουμε αυτογνωσία και με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να διασφαλίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και την εύρυθμη διαβίωση μέσα στην κοινωνία μας.
  

Σύνταξη : Φωκίων Καραγιάννης
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια