Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυβερνοανακοίνωσης ανάγνωσμα!


Σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 25 Απριλίου,  ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ., παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα. Μάλιστα, το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ήδη δημοσιεύσει άρθρο - θέμα και κοινοποιείται σε όλα τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτό που δε γράφουν όμως, είναι πολύ σοβαρό... και θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης - ο οποίος θέλει να είναι πάντα ενεργός κι ενημερωμένος - να γνωρίζει.

Η αλήθεια είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει.
Δεν παραποιείται.
Αν κάτι αλλαχτεί έστω και λίγο από την αλήθεια, τότε παύει να είναι αλήθεια.

Αγαπητοί συνέλληνες,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διορισμένος Πρωθυπουργός. Δεν είναι εκλεγμένος! 

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε αυτή την θέση, διατάσσει, βγάζει νόμους και ουσιαστικά αποφασίζει για τους Έλληνες πολίτες μαζί με όλη την Βουλή των Ελλήνων. Τον έχει διορίσει ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας με Φ.Ε.Κ. και δεν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει τους ψήφους που πήρε. Μήπως οι Βουλευτές της Βουλής, όλη αυτήν την τετραετία, μπορούν να αποδείξουν τις ψήφους που πήραν; 

Και σήμερα ήθελε να κάνει τι ακριβώς; Να μιλήσει σε ποιον; Να πει ότι θα ανεβάσει σε 25% το μισθό στο τέλος της επόμενης τετραετίας; Και τα έξοδα συντήρησης ενός νοικοκυριού; Μήπως θα έχουν μέχρι τότε εκτοξευτεί 400%; Θα πάψει δηλαδή ο Έλληνας να τρέχει σαν παλαβός για το μεροκάματο; Θεωρείτε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο; Θα έβγαινε να μας πει με ένα χαμόγελο στους φακούς και τις κάμερες: "Μια χαρά δεν είναι;". Ή μήπως εμμέσως πλην σαφώς μας είπε : "Γιατί να ασχοληθείς εσύ Έλληνα με την πολιτική; Είμαστε εμείς εδώ για εσένα!";

Έτσι δεν είναι αδέλφια; Μας θεωρούν ανίκανους! Και ήδη τα ζούμε αυτά! Όλοι μαζί! Δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερός, δεξιός, χριστιανός, μουσουλμάνος, παναθηναϊκός, ολυμπιακός.

Τα οικονομικά βάρη κάθε ελληνικής οικογένειας, γίνονται μέρα τη μέρα, όλο και πιο δυσβάσταχτα. Όλοι μαζί οι Έλληνες πολίτες, βράζουμε σε ένα μεγάλο καζάνι, κι όλοι αυτοί οι πολιτικοί είναι σαν να γλεντούν αλαλάζοντας γύρω από αυτό το καζάνι των χρεών και με μία κουτάλα ανακατεύουν και γελάνε, όπως έδειχναν να κάνουν οι κανίβαλοι ζουλού σε ταινίες του Χόλιγουντ. Ναι, όλοι μαζί! Αφού σε αυτές τις θέσεις που βρίσκονται, βάση νόμου, έχουν ασυλία! 

Επομένως εμείς οι Έλληνες τι πρέπει να κάνουμε; Θα τους αφήσουμε; Αυτές τις εκλογές θα πρέπει να τις ελέγξουμε! Ναι. Θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Δε γίνεται να κλείνουν οι αίθουσες στις 7 το απόγευμα και μέσα σε λίγη ώρα να έχουν βγάλει αποτελέσματα! Πόσο ακόμη θα έχουμε Βουλή των Ελλήνων χωρίς σύστασή της σε σώμα με νόμο; Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου πρέπει να σταματήσει. Για αυτό το λόγο ο Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι εδώ! Συμμετέχει στις εκλογές με πλήρες ψηφοδέλτιο, με 288 υποψηφίους συνολικά σε όλη την επικράτεια. 

Η "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι έτοιμη να δώσει τις μάχες που πρέπει! Την ώρα που πρέπει! Για τον ίδιο τον Έλληνα πολίτη! Για την ίδια την Πολιτεία!

Σύνταξη : Νίκος Τσαμίτας
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

Δεν υπάρχουν σχόλια