Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΑΠΕ-ΜΠΟΛΙΖΕΤΑΙ !!!

Σιγή ιχθύος το καθεστώς;


Προσπαθώντας να σχολιάσω μία είδηση της επικαιρότητας, πλοηγήθηκα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) και είδα ένα σωρό πληροφορίες για τις εκλογές.
Διαθέτει καθημερινά
άρθρα - ειδήσεις για την πολιτική σκηνή της χώρας, κυρίως για τα κόμματα που όλοι, λίγο - πολύ, γνωρίζουμε.
Ωστόσο, δεν έχει ούτε μία αναφορά - άρθρο στον Πολιτικό Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, "Ελλήνων Συνέλευσις". 

Πρέπει να επισημάνουμε στο σημείο αυτό, ότι την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, ο πολιτικός φορέας "Ελλήνων Συνέλευσις", έβγαλε Δελτίο Τύπου με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Επιπλέον, την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρα 21.00 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη του Προέδρου του Πολιτικού Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", Αρτέμη Σώρρα.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ανεξάρτητα ότι υπάρχει κόσμος που ρωτά για τον Αρτέμη Σώρρα και θέλει να τον ακούσει σε μια ζωντανή συνέντευξη, τα ίδια τα Πρακτορεία Ειδήσεων σιωπούν.
Δεν δημοσιεύουν καμία είδηση που να αφορά τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και τον εκλεγμένο Πρόεδρό του, Αρτέμη Σώρρα.
Ο Έλληνας πολίτης, πρέπει - αν μη τι άλλο -  να αντιληφθεί όλη αυτήν την προσπάθεια που πραγματοποιούν τα μέλη του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού και εθνικού πολιτικού φορέα, "Ελλήνων Συνέλευσις" και ποιοι πραγματικά βρίσκονται απέναντί τους. 

Σύνταξη: Νίκος Τσαμίτας
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου

Δεν υπάρχουν σχόλια