Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψυχολογικός κλονισμός λόγω οικονομικής δυσχέρειας!

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της σύγχρονης κοινωνίας, με τον πληθωρισμό και την φορολόγηση, φτάνουν τον Έλληνα σε επίπεδα οικονομικής δυσχέρειας. Όταν δεν μπορεί να γίνει σωστή διαχείριση των οικονομικών δεδομένων ή ακόμη κι όταν γίνεται μόνο διαχείρηση χρέους κι όχι πλούτου, τότε η ψυχολογία "πέφτει στα Τάρταρα". 

Με όλα αυτά τα προβλήματα σήμερα φτάνει ο Έλληνας στο σημείο να κοιτά τον εαυτό του στον καθρέφτη και να λέει: "Πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;". Ίσως να πιστεύει ότι παλεύει μόνος του. Ίσως ακόμη να νοιώθει και αδύναμος να αντιμετωπίσει αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων. Βλέπετε ότι η ψυχολογία παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο στον Έλληνα σήμερα; Όλα αυτά τα συναισθήματα καλείται ο Έλληνας σήμερα να τα αντιμετωπίσει και να τα μετουσιώσει!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μα φυσικά μία είναι η λύση! Να ενωθεί με τα αδέλφια του. Μαζί με όλους τους συνέλληνες μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία. Μπορεί να αναπτερώσει γρήγορα το ηθικό του και να κερδίσει ξανά πίσω το χαμένο του έδαφος, στον ανθρωποκεντρικό οργανισμό της Ελλήνων Συνέλευσις

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια