Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τον Homosapiens στο Τρίτο Είδος [Third Kind]

Μέσω του Δαρβίνου, η επιστημονική κοινότητα, μας έχει μιλήσει για εξέλιξη όχι μόνο των ειδών, αλλά και του ανθρώπου. Άραγε, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα φτάσουμε σε σημείο τελικά να συζητάμε για εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, από τον Homosapiens στο Third Kind (Τρίτο Είδος);



Στις μέρες μας έχουν κλονιστεί τα πάντα.. οικογένεια, ήθη, έθιμα, αξίες. Για αυτό τον λόγο βλέπουμε στις ειδήσεις να προβάλλετε το τρίτο φύλο. Προσπαθούν με κάθε μέσον να προβάλουν αυτό το τρίτο είδος. Οπότε σίγουρα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται όλα τα γεγονότα, όπως ακόμα και οι διαγωνισμοί ομορφιάς. Στους οποίους διαγωνισμούς ομορφιάς παρατηρούμε ότι δεν κερδίζουν τα άτομα που πρέπει, αλλά βλεπουμε να προβάλλεται οτιδήποτε είναι ενάντια στη φύση του ανθρώπου.

Όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το άρθρο είναι με αφορμή την απονομή του στέμματος ομορφιάς "Μις Ολλανδία 2023" σε τρανς γυναίκα! Η είδηση έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και προβλήθηκε από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τρανς γυναίκα..;;; Δηλαδή τί ακριβώς είναι; Είναι γυναίκα, είναι άντρας ή κάτι άλλο;

Φτάνουμε δηλαδή σε τέτοια επίπεδα όπου ακόμη και σε ένα τέτοιον διαγωνισμό ομορφιάς να θεωρείται λογικό κι αυτονόητο να επιβραβεύσουμε το μη φυσικό. Βλέπετε τί ζούμε τελικά; Το τρίτο φύλο να λαμβάνει την πρώτη πρώτη θέση και οτιδήποτε άλλο φυσικό να μην φαίνεται καν. Οτιδήποτε είναι μη φυσιολογικό να λέμε πως έχει την αξία του. Το "λέμε" είναι εντός είσαγωγικών, διότι με την προβολή που έχει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι σαν να το λέει μια ολόκληρη κοινωνία.


Αυτό το παράλογο που προβάλλεται, αυτό το τρίτο φύλο, από το σάπιο κατεστημένο, δεν έχει γερές βάσεις. Δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Δεν μπορεί να δημιουργήσει. Δεν μπορεί να έχει μέλλον στην ίδια την δημιουργία. Εχει μόνο παρόν και την μόνη προβολή του. Δεν έχει κάτι άλλο... μόνο να ζει για αυτήν την μοναδική στιγμή της προβολής του.

Αυτό όμως το σάπιο κατεστημένο έχει οργανωθεί σε πολλά επίπεδα. Παρατηρούμε τις ίδιες τις κυβερνήσεις στα κράτη που έχουν σχηματίσει να μιλάνε μόνο για αυτό και για τα δικαιώματα του. Έτσι όπως αναφέρθηκε ακόμα κι ο Μητσοτάκης εδώ στην Ελλάδα για τα πρώτα βήματα της κυβέρνησής του. Αυτή είναι η εξέλιξη που ετοιμάζουν οι μηχανισμοί του καθεστώτος. Η εξέλιξη του ανθρώπου, που πρώτα ήταν πίθηκος, μετά homosapiens και τώρα.. το τρίτο είδος;

Ότι και να κάνουν, ότι κι αν χρησιμοποιήσουν.. ιστορικούς, επιστήμονες, καθηγητές.. Μιλάνε μόνο για 5.000 χρόνια προ Χριστού. Έτσι το αναφέρουν. Δεν μπορούν με τίποτα να μiλησουν για Δευκαλίωνα, για Λύκειον Όρος. Ακόμα και για την Λεμούρια αν αναφερθούμε, όπου εκεί εμείς οι Έλληνες βάλαμε ένα τέλος σε όλα όσα είχανε ήδη γίνει ...Ναι, κύριοι! Όλο αυτό έχει μόνο τέλος. Δεν έχει κάτι άλλο.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί ιδιαιτέρως ότι είμαστε απέναντι σε οτιδήποτε ενοχλεί ή παρεμβαίνει την ανθρώπινη φυσιολογία μας. Οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο και είναι μέσα στην φυσιολογία μας, είναι αποδεκτό.

Τσαμίτας Νίκος




Δεν υπάρχουν σχόλια