Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Rage Against The mashine


Στις μέρες μας, θα λέγαμε ότι ζούμε την αποκάλυψη, αφού αποκαλύπτονται τα πάντα μπροστά στα μάτια μας. Σύγχρονοι πόλεμοι, σύγχρονες συμμαχίες.. σχηματίζονται σε μια σκακιέρα φτιαγμένη μέσα από δόγματα, στοές και λέσχες.  Νέες δομές οικογένειας, νέες κοινωνικές αναταραχές, τάξεις και ιδεολογίες.. αναπτύσσονται με τις ευλογίες των Κυβερνήσεων! Παγκόσμια πολιτισμικότητα με κοινή μουσική, ρυθμό, κίνηση χορευτική και ηλεκτρονική άμεση μετάφραση.. προβάλλεται πανομοιότυπα από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.  

Μετά από όλα όσα αναφερθήκαμε, φθάνουμε στο σημείο να αναρωτιώμαστε γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά; Δεν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε ότι φταίνε μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα. Μπορούμε να πούμε όμως ότι με την αδράνειά μας ευθυνόμαστε όλοι. Κάθε ένας μας ξεχωριστά κι όλοι μαζί ως κοινωνία φταίμε για αυτά τα επίπεδα λειτουργικότητας που έχουμε σήμερα.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Να δραστηριοποιηθούμε! Και μάλιστα άμεσα. Αυτό ακούγεται και σε ταινίες περιπέτειας όταν όλα γκρεμίζονται σχεδόν με μία φράση: "Do something!", δηλαδή "Κάνε κάτι!". Μόνο έτσι μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει. Ναι μεν ξεχωριστά ο καθένας μόνος του μπορεί να το επιχειρήσει, αλλά σκεφτείτε τί μπορεί πραγματικά να υλοποιηθεί αν ενωθούν μαζί όλοι όσοι θέλουν να καλυτερεύσουν πραγματικά τον κόσμο γύρω τους. Οπότε μπορούμε όλοι να δηλώσουμε παρόν για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, μαζί με τα αδέλφια μας, που το έχουν ήδη ξεκινήσει..

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια