Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακυβέρνητο καράβι η Ελλάς ;


Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει τα πρώτα βήματά της. Με την εικόνα του απόλυτου Μονάρχη - Πρωθυπουργού, γίνονται καθημερινά ενέργειες να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα που προκείπτει.. ή μήπως όχι; Με ένα φτιαχτό χαμόγελο κι ένα απλανές βλέμμα δεν σβήνονται οι φωτιές που έχουν ανάψει.. ή μήπως πρέπει να ανάψουν κι άλλες; Αφού "θα καούν, που θα καούν, έτσι κι αλλιώς κάποτε.." όπως μας έχει πει άλλωστε!

Τελικά αγαπητοί κύριοι τί συμβαίνει; Είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Μήπως ο καπετάνιος έχει χάσει τα λογικά του και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα; Είμαστε επάνω στο καράβι που λέγεται Ελλάς και τώρα είναι στον αυτόματο πιλότο! Θα υπερισχύσει ο νόμος της θάλασσας και θα γίνεται το θέλημα του τρελού καπετάνιου ή θα υπερισχύσει η λογική κι ο τρελός καπετάνιος θα παραδωθεί;

Μόνο μία λύση υπάρχει. Δεν πάει άλλο! Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε με τον δικό μας τρόπο τον διορισμένο (κι όχι εκλεγμένο βάση το ΦΕΚ) Πρωθυπουργό της Ελλάδας να παραδωθεί. Κι αυτό το "πρέπει" είναι πιο πάνω από όλα όσα μας χωρίζουν.. δόγματα, κόμματα, τάξεις κοινωνικές, ομάδες και ιδεολογίες. Ενωμένοι οι Έλληνες, δεν νικήθηκαν ποτέ!

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια