Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δράση στην Ανατολική Αττική!

Όταν έχεις ορίσει τη δράση σου για να πετύχεις τους επιμέρους στόχους, αυτή η δράση θα πρέπει να ολοκληρώνεται.

Πρόκειται για μια καθαρή διαχείριση των ατόμων που συμπλέουν και ενεργούν για την επίτευξη επιμέρους στόχων, μικρών σε σχέση με τον τελικό σκοπό και στόχο, αλλά παράλληλα πολύ σημαντικών και αναγκαίων για τη συνέχεια.
Εργασίες, όπως και η οντότητα του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις", δεν δύναται να κάνουν παύση. Δε γίνεται να κάνει παύση ποτέ!

Διότι ο κεντρικός στόχος και σκοπός είναι για το σύνολο των ανθρώπων. Είναι για ολόκληρη την πολιτεία. Είναι για όλους τους πολίτες.

Ο οργανισμός  "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι σε μια διαρκή λειτουργία, διότι κάθε μέλος του, κάθε κύτταρό του, δε σταματά να δημιουργεί. Σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν υπάρχει δράση, αυτή θα πρέπει να ολοκληρώνεται (πχ: τοπικού, δήμου, περιφέρειας, κρατικού, παγκόσμιου).

Οι δράσεις της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις ανάγκες που έχει σήμερα η κοινωνία μας να είναι κοντά στον πολίτη, αλλά και ο πολίτης να νοιώθει πως μπορεί να δημιουργήσει οτιδήποτε με απόλυτη ασφάλεια. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΧΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ έχοντας αποδεδειγμένα και πιστοποιημένα από παγκόσμιους φορείς ΠΛΟΥΤΟ! Και με βάση αυτόν τον πλούτο, μπορεί να δομήσει έργα σε ολόκληρη την επικράτεια στην Ελλάδα.
Αναφερόμαστε τώρα σε καταστάσεις που λείπουν από την πολιτεία μας και που μπορεί ο οργανισμός να συμβάλει άμεσα για να αποτελούν στο μέλλον γεγονός.

Ακόμη και τώρα το καλοκαίρι, τα γραφεία της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι ανοικτά και τα μέλη δρουν συντονισμένα για τον κοινό στόχο και σκοπό. Πραγματοποιούνται ενημερώσεις Ελλήνων πολιτών και στην Ανατολική Αττική.

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια