Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΌΛΑ; [Α00]


Ρητορικό το ερώτημα που έχει τεθεί στον τίτλο μας. Αυτό συμβαίνει διότι το καθεστώς θέλει συνεχώς να χτυπά το πρόσωπο του κυρίου Αρτέμη Σώρρα. Προσπαθεί με χίλιους τρόπους να βρει κάτι επιλήψιμο, να το συνδέσει με οτιδήποτε είναι κατά του ανθρώπου ή να κατασκευάσει μία είδηση, αρκεί να σπηλώσει τον κωδικό "ΣΩΡΡΑΣ".

Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε πως οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στον κόσμο και την πολιτεία μας αυτόν τον καιρό, μόνο ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας δεν φταίει. Η κατάσταση που ζούμε είναι πραγματικά αποτέλεσμα χρόνων, δεκαετιών και ίσως και αιώνων. Μία σάπια νοοτροπία που έχει καθιερωθεί, απομακρύνει τον άνθρωπο από την μεσότητα και την νομοτελειακή του θέση. Οπότε ανέλιξη δεν υπάρχει. 

Ξεκινάει ένας τετράμηνος κύκλος άρθρων με αύξοντα αριθμό. Για τον λόγο αυτό δίπλα από τον τίτλο μας έχουμε θέσει τον κωδικό Α00. Με Α, ορίζουμε την πρώτη χρονικά περίοδο που έχει τεθεί (τελευταίο τετράμηνο του 2023) και με 00 ορίζουμε τον αύξοντα αριθμό για τα άρθρα που έπωνται. Μέσα στα άρθρα σχολιάζεται η επικαιρότητα και οι ειδήσεις που προβάλλονται γενικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο πολίτης σήμερα πρέπει να αντιληφθεί ότι η πολιτική σκηνή της χώρας υπάρχει για να.. "κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου". Όλα τα κόμματα με βάση τις αποφάσεις και τα έργα τους είναι ενάντια στον έλληνα πολίτη. Ο πολίτης πρέπει να δράσσει άμεσα για την ένωση όλων των Ελλήνων, παίρνοντας πίσω στα χέρια του την διαχείριση της χώρας και του έθνους, με νόμιμο τρόπο.

21-9-2023

Τσαμίτας Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια