Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9 Ιουνίου δίνουμε βροντερό παρών

 

Στο ράδιο του apodimos-palmos και την εκπομπή του κυρίου Μουρτζούκου, παρέστη τηλεφωνικά ο κύριος Αλέξανδρος Οικονόμου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του.

 

Αφού απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το πρόγραμμα και τις διεκδικήσεις που πρόκειται να πράξει ο εθνικός πολιτικός φορέας σε ενδεχόμενη είσοδό του στο ευρωκοινοβούλιο και έθιξε σφαιρικά το τι είναι στην πραγματικότητα η πολιτική και πώς αυτή παράγεται, απάντησε και στην ερώτηση του κυρίου Μουρτζούκου, για ποιο λόγο πρέπει οι πολίτες να τον ψηφίσουν, δηλώνοντας τα κάτωθι :


Είμαστε έτοιμοι και ικανοί και ενωμένοι όλοι σα μια σφαίρα πυρός, πρέπει να αναδείξουμε και να δείξουμε, να καταδείξουμε σε όλους, ποιος είναι ο Έλληνας και δη ο Έλληνας πολίτης μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διεκδικώντας τα δίκαια και τα δικά του. Τίποτα ξένο και τίποτα αλλότριο. (...) Να υπερασπιστούμε επιτέλους το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, του τόπου μας. (...) Η ώρα είναι τώρα και στις 9 Ιουνίου πρέπει να δώσουμε ένα βροντερό παρών και ένα μήνυμα στην Ευρώπη ότι είμαστε εδώ και ερχόμαστε να κάνουμε ταμείο με όλους και με όλα.

 



επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

+30 697 356 0636
a.oikonomou@eurovouli.gr
www.facebook.com/alexandrosoikonomou.E.SY
www.youtube.com/@-.-Alex.Oik-E.SY_eu

Δεν υπάρχουν σχόλια