Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ… ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ…»

 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 6-11-2015

Εκτός από το φυσικό μας σώμα, σαφώς πρέπει να θέσω ότι υπάρχουν άλλα 5 σώματα μας με τα οποία δεν είμαστε συνδεδεμένοι. Εδώ είναι και το μεγάλο μυστικό που οι υπάνθρωποι, τα ζώα του Δαρβίνου μας τράβηξαν το πάτο και έτσι χάσαμε όλη την δύναμη μας.

Το ότι δεν είμαστε ζώα και είμαστε άνθρωποι, σημαίνει ότι στο επίπεδο των ζώων είμαστε αδύναμοι. Είναι πολύ σοβαρό να το καταλάβετε.

Το λιοντάρι είναι δυνατό στην ζούγκλα. Εσύ δεν μπορείς να το ανταγωνιστείς! Αν ποτέ κατέβεις στο ζωικό βασίλειο, το λιοντάρι, ο ελέφαντας θα σε νικήσει σε αυτό το επίπεδο, γιατί είσαι στο χώρο του. Κι ο χώρος αυτός των ζώων, των αποστατών και αυτών των μιασμάτων είναι ο απόπατος και δεν έχουν να πέσουν πουθενά. Είναι ήδη πεσμένοι, είναι ήδη στον πάτο. Δεν μπορούν να γίνουν ΈΚΠΤΩΤΟΙ, οι Άνθρωποι μπορούν να γίνουν Έκπτωτοι!

Για αυτό πρέπει να καταλάβετε ότι στα επίπεδα, πέραν της διάστασης αυτής που ζούμε, δεν υπάρχουν εισαγγελείς ή μπάτσοι, δεν υπάρχει κάποιος να σου κάνει μια πουστιά, ή να σε δέσει με κανένα χαρτί ή με το ψέμα του. Δεν γίνεται! Μετά από εδώ, είναι αυτοματοποιημένο το σύστημα. Δεν γίνεται να πεις ψέμα ή να κοροϊδέψεις κάποιον. Μόνο στο δικό μας βασίλειο εδώ και στην δική μας διάσταση που την έχουν υπό κατοχή γίνεται αυτό. Στα άλλα επίπεδα, δεν υπάρχει εισαγγελέας που να τον παίρνει τηλέφωνο η στοά και να του λέει ποιον να καταδικάσει. Είναι αυτοματοποιημένο το Σύμπαν! Και για αυτό οι πραγματικοί θεοί κι όχι αυτοί οι δαίμονες που το παίζουν θεοί κι αυτοί οι γύφτοι, τα μαύρα μιαρά μιάσματα.

Πραγματικά, αν μπορούσατε να δείτε τι στο καλό συμβαίνει θα καταλαβαίνατε και τι πραγματικά γίνεται και πού υπακούει ο Άνθρωπος αυτό το Θεϊκό Γένος!

Είναι αυτόματη η διαδικασία λοιπόν, για αυτό και οι Θεοί μπορούν να γίνουν Έκπτωτοι. Ποτέ μα ποτέ δεν μπορούν να περάσουν καμία γραμμή από τις γραμμές της Νομοτέλειας και από τον Συμπαντικό Νόμο που πρέπει να κινούνται, διότι την ώρα που κάνει οτιδήποτε είναι πέρα του Νόμου και πέραν της Νομοτέλειας, γίνεται Έκπτωτος και πέφτει από μόνος του. Είναι τόσο αυτοματοποιημένο το σύστημα!

Για αυτό για να μείνεις στην ακριβή σου θέση και να κάνεις αυτά που είναι Νομοτελειακά και αυτά που έχεις καθοριστεί να κάνεις, πρέπει να είσαι πάντα στην θέση σου. Πάντα στην ακρίβεια! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ!

Οι άλλοι οι οποίοι δεν είναι και ο χρόνος είναι εις βάρος τους και κάποια στιγμή, μέσα στο συμπαντικό χωροχρόνο οι τιμωρίες είναι πολύ συγκεκριμένες και ξέρουν ακριβώς και την μοίρα τους. Αλλά, η δική μας ύπαρξη, οι δικές μας Ελλάνιες δυνάμεις δεν μπορούν να κάνουν ποτέ κάτι για έναν Άνθρωπο. Κάνουν για όλους μαζί. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ποιος σας είπε ότι κάνουν ό,τι γουστάρουν; Ποιος σας είπε ότι πάνε διακοπές; Κανένας!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Μ.Κ



Δεν υπάρχουν σχόλια