Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί δεν θέλουν να μάθεις…

 Γράφει ο Ηλίας Καλλέργης


Λίγες μέρες μετά τις ευρωεκλογές και μερικά θέματα, ακόμα δεν τα έχει μάθει ο Έλληνας πολίτης.

Ακούσαμε για πόλεμο στον Βελόπουλο, άσχετα αν τελικά πήγε σχεδόν σε όλα τα λεγόμενα «μεγάλα κανάλια» ή για «λάσπη” προς το πρόσωπο του Κασσελάκη και τις επιχειρήσεις του . Δεν έμαθαν ποτέ όμως για τον πόλεμο λάσπης και το τι υπέστη ο μοναδικός φορέας εκπροσώπησης του Έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις» και φυσικά ο πρόεδρος του Αρτέμης Σώρρας.

Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά.

Είκοσι περίπου μέρες πριν τις φετινές ευρωεκλογές, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας έπαιξαν, πάλι για να μειώσουν στα μάτια των Ελλήνων ψηφοφόρων , τις δραστηριότητες του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις στο Λαγονήσι, σκηνοθετώντας μάλιστα, «τραυματισμό δημοσιογράφου». Η εν λόγω δημοσιογράφος κατά τα δικά της λεγόμενα «παρακολουθούσε» τον Αρτέμη Σώρρα και μέλη της Ε.ΣΥ επί ένα μήνα, ως άλλος ντετέκτιβ και «είδε» να κάνουν “παράνομα” πράγματα… “Παρανομίες” που μόνο τα κανάλια “βλέπουν”… Το θέμα βρίσκεται υπό εξέλιξη και το ntoros. gr  θα ενημερώσει το ελληνικό κοινό για όλη την αλήθεια, που ως γνωστόν είναι αποδείξιμη.

Αυτό ήταν και το πρώτο χτύπημα στην Ελλήνων Συνέλευσις και τον κο Αρτέμη Σώρρα για φέτος.

Προσπάθησαν και τελικά όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, κατάφεραν να αποτρέψουν  την προσοχή του κόσμου από την ουσία του τι λέει και πρεσβεύει η Ε.ΣΥ.  Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να μείνει στην εντύπωση του Έλληνα πολίτη, πως η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελείται από  «κακοποιά στοιχεία» που συνεχώς εξαπατούν τον κόσμο.

Ένα χτύπημα που συνηθίζουν να κάνουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως και το καθεστώς Μητσοτάκη. Εφόσον δεν μπορούσαν να «χτυπήσουν» τον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» για τις θέσεις του, έβαλαν απευθείας στο πρόσωπο του προέδρου του. Γνωστές τακτικές … όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά παγκοσμίως.

Το θέμα είναι πως δεν έμειναν εκεί και εφόσον έβγαλαν δεκάδες άρθρα για το παραπάνω θέμα, χλευάζοντας και μειώνοντας την όποια προσπάθεια, συνέχισαν σε κάτι που μοιάζει πραγματικά απίστευτο, ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα.

Μερικές μέρες, πριν τις εκλογές και καθώς η Ελλήνων Συνέλευσις έδινε την καθιερωμένη διακαναλική συνέντευξη, η οποία είχε καθοριστεί για να γίνει μεσημέρι και να παίξει απευθείας μετά το πέρας της στα μεγάλα κανάλια, με παρόντα τον πρόεδρο της Ε.ΣΥ και αρκετούς δημοσιογράφους από ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Τελικά, έπαιξε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας (περίπου στις 02:30). Η βιντεοσκόπηση της διακαναλικής έγινε από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης η οποία υπάγεται στην προεδρία της κυβέρνησης και αφού ολοκληρώθηκε, φάνηκε η παραποίηση της. Η φωνή των ομιλούντων ήταν τόσο αποκρουστική, σαν (;;;) να ήθελαν να  συμβεί αυτό,  ώστε να μην θελήσει κανείς να ακούσει τα τόσα σημαντικά που ειπώθηκαν σε αυτή.

Πώς να θέλουν να ακουστεί κάτι τέτοιο;  Αφού ο εθνικός πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» ήταν από τους λίγους, αν όχι μοναδικός που οι δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρα, τι θα πράξει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στο κέντρο των αποφάσεων που καθορίζουν την ζωή μας, αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει αυτό το δυστοπικό περιβάλλον που ζούμε όλοι μας…

Κανείς από τους 30 σχηματισμούς δεν αναφέρθηκε στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει όλα αυτά τα χρόνια και τον έλεγχο αυτών. Λες και τις γνωρίζουν όλες και ξέρουν πως δεν είναι επιζήμιες για τη χώρα μας…

Κανείς δεν αναφέρθηκε στις αποζημιώσεις που πρέπει να πάρει η χώρα μας και κανείς ευρωβουλευτής από κανένα κόμμα δεν έχει διεκδικήσει. Μόνο ξένες φωνές ακούγονται  σχετικά, αλλά κι αυτές… φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

 Για πρώτη φορά ακούσαμε μια ουσιαστική τοποθέτηση πάνω στο  ζήτημα των αποζημιώσεων, που τόσα χρόνια χρησιμοποιείται ως προεκλογικό πυροτέχνημα στα λόγια, που όλοι, ως συνήθως, ξεχνούν μετά τις εκλογές…” Οι αποζημιώσεις και από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο και από την Β’ παγκόσμιο πόλεμο είναι πληρωμένες στην BIS και τοκίζονται, περιμένουν τόσα χρόνια να τις πάρει ο δικαιούχος. Ο δικαιούχος είναι η Ελλάς και δεν έχει πάρει τίποτα. Βέβαια, αυτές οι αποζημιώσεις δεν είναι στην ακρίβεια τους, διότι δεν είναι όλη η ζημιά του πολέμου, όπως οι ψυχές και οι σκοτωμένοι… αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αναθεωρηθεί όταν θα είμαστε εμείς στην Ευρώπη… “ δηλώνει ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις. Και όταν λέει εμείς, εννοεί τους Έλληνες.

Δεν παραλείπει δε να μιλήσει και για τα δάνεια που έχουν πάρει διάφορες χώρες, όπως και η Γερμανία από την Ελλάδα, τα οποία είναι έντοκα και καταχωρημένα στα “βιβλία” του πλανήτη… Κανείς ποτέ δεν έχει μιλήσει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει, για όλα αυτά… 

Τελικά, μήπως ο φόβος και ο κοινωνικός στιγματισμός σαν «γραφικούς», έχει να κάνει με όλα τα παραπάνω που κανείς τους δεν θίγει;

Δηλαδή, πρέπει όλοι εμείς να πιστέψουμε πως ήταν ένα απλό «τυχαίο» γεγονός που συνέβη μονάχα στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ – ξανά τονίζω- ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;

Με λίγα λόγια, έχουμε από την μία πλευρά τον Φορέα Εκπροσώπησης του Ελληνικού Έθνους, που έχει μοναδικό σκοπό να κάνει τον Έλληνα κυρίαρχο και την χώρα μας αυτόνομη, αυτάρκης και ανεξάρτητη, να δέχεται επίθεση και λάσπη, ενώ από την άλλη έχουμε κομματικούς κυβερνώντες, όπως και ο σημερινός πρωθυπουργός, να δηλώνουν στο Ισραηλιτικό συμβούλιο Αμερικής πως θα πολεμήσουν σθεναρά τον Νατιβισμό, δηλαδή το ίδιο το Έθνος.

Τι είναι αυτό που τρομάζει τόσο πολύ, που στη μία από τις δύο «ευκαιρίες» που είχε ο πολίτης να ακούσει τις πραγματικές θέσεις του φορέα όλων των Ελλήνων, προσπάθησαν να εμποδίσουν να μη συμβεί αυτό.

Τι φοβούνται και δεν αναφέρονται ποτέ στις θέσεις του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις- παρά μένουν σε κουτσομπολιά και ανακρίβειες; Μήπως δεν υπάρχουν βάσιμα επιχειρήματα εναντίον των προγραμματικών δηλώσεων, που επιλύουν στην ουσία τους το σύνολο των προβλημάτων που μας ταλανίζουν όλους  μας;

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο Έλληνα. Γιατί η λύση υπάρχει, αλλά την κρύβουν…

Ψάξε μόνος σου λοιπόν να δεις τον πόλεμο που έχει δεχτεί και δέχεται καθημερινά η Ελλήνων Συνέλευσις και αναρωτήσου.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; 

Γιατί, αν ίσχυε οτιδήποτε από αυτά που λένε τα πληρωμένα ΜΜΕ και διάφοροι βολεμένοι σε θέσεις κλειδιά που μονοπωλούν τις συχνότητες μας, τότε η Ελλήνων Συνέλευσις δεν θα μπορούσε μέσα από τους δικούς τους νόμους να ανεβαίνει σε κάθε προεκλογική διαδικασία, που ως νομικός εκπρόσωπος του ίδιου του Ελληνικού Έθνους έχει καθήκον να εμφανίζεται, παρά  τον ύπουλο πόλεμο που δέχεται.

Κι αυτό θα κάνει, μέχρι να γεμίσει το πολιτικό αυτό όχημα με ελεύθερους ενεργούς πολίτες που διαθέτουν ανιδιοτέλεια, ανδρεία και αυτή την ισχυρή βούληση να βάλουν τα πράγματα στην σωστή τους θέση.

Πηγή: https://ntoros.gr/giati-den-theloyn-na-matheis-video/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια