Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τί παρατηρήσαμε στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;


Παρατηρήσαμε ότι έγιναν προσπάθειες φίμωσης της «Ελλήνων Συνέλευσις» και του προέδρου της, Αρτέμη Σώρρα, πριν τις ευρωεκλογές. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιτέθηκαν στον Σώρρα, παραποιώντας ακόμη και τη φωνή του σε συνεντεύξεις για να υποβαθμίσουν την πολιτική του δράση.

Παρατηρήσαμε ότι οι θέσεις της «Ελλήνων Συνέλευσις» περιλαμβάνουν αποζημιώσεις από τους παγκόσμιους πολέμους, αναδιάρθρωση των δανείων προς άλλες χώρες και κατάργηση του ΦΠΑ για ενίσχυση της οικονομίας και προστασία των πολιτών από την υπερφορολόγηση.

Παρατηρήσαμε ότι τα μέσα ενημέρωσης αποφεύγουν να προβάλλουν τις πραγματικές προτάσεις του οργανισμού, δημιουργώντας ερωτήματα για τις προθέσεις του καθεστώτος. Υπάρχουν αναφορές για συκοφαντικές επιθέσεις και παραπληροφόρηση που αποσκοπούν στην απαξίωση της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Τέλος, παρατηρήσαμε ότι η φίμωση πολιτικών ιδεών και παραποίηση γεγονότων παραβιάζουν τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, ενθαρρύνοντας τους σκεπτόμενους πολίτες να ενημερωθούν και να αντιδράσουν στις αδικίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια