Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσπάθεια Φίμωσης της Ελλήνων Συνέλευσις και του Αρτέμη Σώρρα.

Το αβέβαιο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω των πρόσφατων εκλογικών αποτελεσμάτων προκαλεί ανησυχία. Μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία στηρίζεται στα κράτη μέλη της και στους πολίτες αυτών των χωρών. Όμως τί συνέβει στην Ελλάδα κατά την διάρκεια των εκλογών; Πόσοι τελικά συμμετείχαν σε αυτήν την διαδικασία; Έγιναν όλα έτσι όπως έπρεπε; 

Σε αυτό το πλαίσιο, παρατηρούμε διάφορες προσπάθειες επιρροής και φίμωσης της πολιτικής δλυναμης της «Ελλήνων Συνέλευσις» και του πρόεδρός της, Αρτέμης Σώρρας. Τελικά όλοι είδαμε πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν δίστασαν να παραποιήσουν ακόμη και τη φωνή του κου Αρτέμη Σώρρα στην διακαναλική συνέντευξη. Με αυτόν τον τρόπο θεωρούν πως ο σκοπός υποβάθμίσης της πολιτικής δράσης του θα έχει επιτεφχθεί. Όμως τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει όλο αυτό που έρχεται και εμφανίζεται με τις θέσεις της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι οποίες περιλαμβάνουν αποζημιώσεις από τους παγκόσμιους πολέμους, αναδιάρθρωση των δανείων προς άλλες χώρες και κατάργηση του ΦΠΑ για ενίσχυση της οικονομίας και προστασία των πολιτών από την υπερφορολόγηση.

Είναι γεγονός ότι όλα όσα πρεσβεύει και δηλώνει η Ελλήνων Συνέλευσις είναι το αυτονόητο για τον Έλληνα πολίτη. Είδαμε όλοι πως τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, αναδεικνύοντας στοιχεία κατά το δοκούν..

Τελικά όλοι είδαμε με ποιον τρόπο πραγματοποιείται η φίμωση των πολιτικών ιδεών και η παραποίηση των γεγονότων, παραβιάζοντας την ίδια την δημοκρατία, αλλά και την ελευθερία του λόγου. Είναι αναμφίβολο το γεγονός ότι θα πρέπει να κινητοποιήσει όλους τους πολίτες να αναζητήσουν την αλήθεια. Η αλήθεια είναι μία κι απόλυτη. Ο Έλληνας ζητά την δικαίωση. Θέλει το δίκαιο. Αντιδρά στην αδικία. Για όλους αυτούς τους λόγους τάσσεται δίπλα στα αδέλφια του, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις. 

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Πολιτικού Φορέα για το συγκεκριμένο γεγονός.

ΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια