Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αρτέμης Σώρρας στα εγκαίνια της Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής - Παρασκευή 31.05.2024




Ήταν 15 Μαΐου του 2022, όταν ο εκλεγμένος πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» κος Αρτέμης Σώρρας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λαγονήσι, εξήγγειλε τον «επαναπροσδιορισμό» της στρατηγικής του ανθρωποκεντρικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» για την νέα επταετία, με σύσσωμο το σώμα των μελών να συμφωνεί. 

Η αρχή έγινε από την Ανατολική Αττική και τον οργανισμό " Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής", πριν περίπου ένα χρόνο. Ένας χώρος συνάντησης Έλλην Ανθρώπων, με κοινό στόχο και σκοπό. Την ένωση χωρίς ΚΟΜΜΑ-ΧΡΩΜΑ-ΔΟΓΜΑ και την απελευθέρωση της ιερής μας χώρας Ελλάς.

Αυτός ήταν ο πρώτος οργανισμός που άνοιξε σε όλη την επικράτεια από πολλούς που ακολούθησαν για τη νέα επταετία της Ελλήνων Συνέλευσις, Εστίες εκπροσώπησης του έθνους. Εστίες χρηματοδοτούμενες απο τα ίδια τα μέλη. Εστίες που αναδεικνύουν την ελληνικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Οργανισμοί που ανοίγουν για να μείνουν και όχι να κλείσουν μετά τις εκλογές, όπως τα γραφεία των κομμάτων που μας διαχωρίζουν τόσα χρόνια. 

Σε αυτή τη βάση και με σύνθημα (Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ)

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και ώρα 21.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις ΑΝ. Αττικής", στην έδρα του στη λεωφόρο Μαραθώνος 101.


Το Δ.Σ. και τα μέλη του οργανισμού, καλούν όλους τους πολίτες να παραβρεθούν ώστε να γνωρίσουν τον μοναδικό χώρο, που είναι άλλη μια εστία ένωσης στον κοινό στόχο και σκοπό του παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού "Ελλήνων Συνέλευσις", που είναι η ανάδειξη του ελληνισμού και της ελληνικότητας και η απελευθέρωση των ανθρώπων απανταχού της γαίας. 

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", κύριος Αρτέμης Σώρρας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια