Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τον Ροναλντίνιο στον Μέσι κι από τον Μέσι στον Γιαμάλ !!

 Όταν ο Μέσι φωτογραφιζόταν με τον νεογέννητο Γιαμάλ – Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία (pic)

Παγκόσμια αίσθηση στους λάτρεις του ποδοσφαίρου προκαλούν οι φωτογραφίες του Λιονέλ Μέσι με τον νεογέννητο τότε Λαμίν Γιαμάλ, φέρνοντας στην μνήμη τις αντίστοιχες στιγμές του Ροναλντίνιο με τον νεαρό Μέσι. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του 16χρονου Γιαμάλ στο EURO έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και πλέον αναφορές κι αναλύσεις γίνονται σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου για το νέο είδαλμα.

Όλα είναι μπροστά στα μάτια σου άνθρωπε. Όπως και στο ποδόσφαιρο, δημοσιογράφοι, αναλυτές, κανάλια, ραδιόφωνα φτιάχνουν είδωλα στα πρόσωπα των αθλητών για να γεμίζουν στάδια, για να προκαλούν έντονα συναισθήματα και να σου αποσπούν τον χρόνο. Δημιουργούν μία βιομηχανία χρήματος για αποχαύνωση των αισθήσεων, ακόμη και με τον τζόγο. Όλα αυτά γιατί; Για να μην ασχολείσαι με τους άθλους που πρέπει να πραγματοποιήσεις. Για να μην υπάρξει ανέλιξη. Να παραμείνεις εκεί.. στάσιμος!

Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Ποιός είσαι και τί ακριβώς θέλεις εδώ που ενσαρκώθηκες. Ποιοί είναι οι άθλοι που πρέπει να πραγματοποιήσεις στον χωροχρόνο που απλόχερα σου δίνεται. Αξίζει να αφιερώσεις έστω λίγο χρόνο, να ακούσεις, να αντιληφθείς, τι ακριβώς έχει ειπωθεί για τους άθλους του Ηρακλή. Η Παγκόσμια Διαδικτυακή Συνάντηση των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε στης 06 Νοεμβρίου του 2015 και η ανάλυση των άθλων από τον κο Αρτέμη Σώρρα, θα πρέπει τουλάχιστουν να σε βάλει σε σκέψεις. 

 

ΝΤ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια