Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελλήνων Συνέλευσις: Το ορθό.. mindset

Ως άνθρωποι έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι.. Έχουμε ανάγκη την ξεκούραση.. Να νοιώσουμε μία ηρεμία.. Να βιώσουμε στιγμές στην φύση, την θάλασσα, το βουνό.. Να "γεμίσουμε μπαταρίες" όπως έχει ακουστεί από πολλούς..

Όμως όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας θα πρέπει να μας προβληματίσουν.. Ως πολίτες θα πρέπει να οργανώσουμε τις κινήσεις μας μεθοδικά και να συσπυρώσουμε τις δυνάμεις μας για να ανατρέψουμε αυτό που ζούμε.

Το καθεστώς έχει μάθει να λειτουργεί με συγκεκριμένες διαδικασίες και τρόπους όλα αυτά τα χρόνια και περιμένει να μην υπάρξει καμμία αλλαγή σε κανένα από τα επίπεδα ζωής και λειτουργικότητας του ανθρώπου. Η αλλαγή αυτή ξεκινά με την αλλαγή του τρόπου σκέψης του ίδιου του ανθρώπου. 

Το ορθό λοιπόν.. mindset πραγματοποιείται ήδη σε όλα τα επίπεδα της Ελλήνων Συνέλευσις. Η ανάδειξη του μεγαλείου της κοσμοθέασης, οι αποδείξεις των γραφόμενων, των κειμένων της ίδιας της Δημοκρατίας, της ίδιας της διαδικασίας της ύπαρξής μας, γίνεται μέσα από τα γραφεία της Ελληνων Συνέλευσις. 

Με τον τρόπο αυτό λύνονται πολλά προβλήματα και ενταφιάζοντας τα παλιά χαράγματα κι όλες τις γελιότητες που έχουν συμβεί τόσα χρόνια στον πλανήτη και που ταλιανίζουν τον άνθρωπο, μή ξέροντας που ακριβώς είναι, βγάζοντάς τον από την πραγματική του λήθη.

NT

Δεν υπάρχουν σχόλια