Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα μπορούσε άραγε ο άνθρωπος να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο;

Η απάντηση βρίσκεται στην αλλαγή του τρόπου σκέψης μας. Διότι η σκέψη καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειές μας. Ενδεχομένως, να υπάρχουν και άτομα που μόνο πράττουν.. χωρίς να σκέφτονται (αλλά αυτό ας το αφήσουμε προς το παρόν). Ας υποθέσουμε οτι ολοι μας πράττουμε αυτά που σκεφτόμαστε.. Αν ο τρόπος σκέψης μας είναι το πως θα βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, διότι μέσα στα μάτια του βλέπουμε τον εαυτό μας, τότε σίγουρα οι ενέργειές μας είναι για το όλον! Τοτε σίγουρα τα αποτελέσματα θα ήτανε θετικά σε όλους κι όχι σε μεμονωμένα άτομα. 

Αυτό είναι κάτι που έχει χαραχθεί μέσα στην Ελλήνων Συνέλευσις και πρέπει να γίνει αντιληπτό σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε ο απλός κόσμος περιμένει λεει κάτι να δει. Σήμερα ειδικά μπορεί να τα αγγίξει μέσα στα γραφεία μας, όπου έχουν δημιουργηθεί τόσα έργα που αναδεικνύουν το μεγαλείο της Ελληνικότητας. Σήμερα μπορεί να τα μελετήσει, ξεφυλλίζοντας τα Ιερά Ελλάνια Κείμενα και χαράσσοντας την Αιθερική Γραφή. Όταν συνειδητοποιήσει ότι κάθε τι που συμβαίνει με την Ελλήνων Συνέλευσις είναι για την ανέλιξή του τότε με χαρά θα δηλώσει το παρόν.

Το μελλόν διαμορφώνεται στο παρόν που δημιουργούμε όλοι μαζί. Όλοι νοιώθουμε την ανάγκη να αλλάξουμε αυτό που ζούμε. Η ανάγκη αυτή δεν είναι απλώς μια επιθυμία, αλλά μια ουσιαστική πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης. Με την αλλαγή του τρόπου σκέψης και δράσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας.

ΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια