Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνας Πολίτης Vs Κράτος - Θηρίο!

Στις μέρες μας διαπιστώνουμε πως ζούμε σχεδόν κάτι ακραίο. Ο Έλληνας πολίτης πλέον βλέπει το κράτος σαν ένα θηρίο που πρέπει να αντιμετωπίσει, λόγω των νόμων, των αποφάσεων και των συνθηκών που στρέφονται εναντίον του. Μέσα στην καθημερινότητά του κοιτά όλο και περισσότερο να ανταπεξέλθει οικονομικά, με αποτέλεσμα να εργάζεται όλο και περισσότερο και να μην έχει προσωπικό ελεύθερο χρόνο.

Όλα αυτά τα καθημερινά βιώματα ενδεχωμένως να προκαλούν συναισθήματα απογοήτευσης, ανημπόριας, θυμού, άγχους, κοινωνικής αποξένωσης και απαισιοδοξίας. Αισθήματα που ίσως να φαίνονται ακόμη και δύσκολα αντιμετωπίσημα. Κανείς όμως δεν είναι μόνος του. Δεν πρέπει ποτέ να νοιώσει έτσι. Πρέπει να καταλάβει ότι μαζί με τους συνανθρώπους γύρω του μπορεί να δημιουργήσει πράγματα και καταστάσεις. 

Η μοναδική λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ο πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων, η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτό ισχύει, διότι μόνο μέσω της Ελλήνων Συνέλευσις, ο πολίτης μπορεί να βρει μια έτοιμη πλατφόρμα πρακτικής εφαρμογής στην καθημερινότητά του με ποικίλους τρόπους. Στις αποφάσεις πλέον έχει συμμετοχή και διασφαλίζει το παρόν με την συμμετοχή του στο ευρύ κοινωνικό σύνολο. Η προάσπιση της ασφάλειας του ανθρώπου ως ατόμου ξεχωριστά, αλλά και ως κοινωνικό σύνολο είναι μία από τις προτεραιότητες που αναφέρονται στα πρωτόκολλα, δίνοντας την σοβαρότητα που πρέπει.

Το όραμα της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η Ιδανική Ελλήνων Πολιτεία, όπου η εφαρμογή των νόμων όρκων είναι απόλυτη για όλους (για τον καθένα ξεχωριστά και για κάθε κοινωνικό σύνολο), με στόχο την ανέλιξη των ίδιων των πολιτών. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ζήσουμε όλοι μαζί, στέλνοντας στην λήθη όλα αυτά τα αρνητικά που ζούμε σήμερα.

ΝΤ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια