Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίταξη Ιατρών !!


Το ζήσαμε κι αυτό! Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ετοιμάζεται να επιστρατεύσει ιδιώτες γιατρούς για να καλύψει τα κενά του ΕΣΥ. Αυτή η υποχρεωτική κλήτευση προκαλεί θυελλώδεις αντιδράσεις από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ο οποίος καταγγέλλει την κίνηση αυτή ως αποτυχημένη πολιτική που θα επιδεινώσει την κατάσταση και θα ωθήσει περισσότερους γιατρούς να εγκαταλείψουν τις προβληματικές περιοχές.

Η κατάσταση αγγίζει τα όρια του κωμικοτραγικού. Οι γιατροί, αντί να εργάζονται απρόσκοπτα και με πάθος, αναγκάζονται να λειτουργούν υπό το φόβο της επίταξης. Είναι άραγε αυτό το σύστημα υγείας που ονειρευόμαστε; Μπορεί η επίταξη να είναι μια προσωρινή λύση, αλλά χρειάζεται να αναρωτηθούμε: επιλύει πραγματικά τα βαθιά και διαρθρωτικά προβλήματα του ΕΣΥ ή απλώς τα μεταθέτει;

Ο πολιτικός φορέας του Έθνους των Ελλήνων "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι εδώ. Δεν παρατηρεί απλά. Είναι έτοιμος και ικανός με όλα του τα μέλη να θέσει τις βάσεις και τις συνθήκες που χρειάζεται, ούτως ώστε το εθνικό σύστημα υγείας να αγγίξει την ιδανική κατάσταση λειτουργείας του. 

ΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια