Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθημερινή η αναφορά σε μία ενδεχόμενη σύρραξη!


Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μία γεμάτη ημέρα δουλειάς και θέλοντας να μάθεις νέα γενικά για το τι συμβαίνει γύρω μας, μαθαίνεις για ειδήσεις με τίτλους όπως... "Ερντογάν προς Ελλάδα" , "Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης είπε..." και "Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από ΗΠΑ". Είναι πλέον εμφανές σε όλους αυτή η καθημερινή αναφορά σε μία ενδεχόμενη σύρραξη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Όπου κι αν ψάξει κάποιος μπορεί να βρει ακόμη κι ιστοσελίδες που αναφέρονται σε στρατιωτικές κινήσεις των δύο χωρών σε μια πολεμική σκακιέρα, με ποικίλα σενάρια κι αποτελέσματα! 

Με αυτήν την συνεχόμενη αναφορά γίνεται πλέον δεδομένο σε όποιον παρακολουθεί τα γεγονότα ότι ο πόλεμος θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτος κι ότι αποφασίζουν άμεσα ο Ερντογάν κι ο Μητσοτάκης! Είναι έτσι όμως; Εδώ στην Ελλάδα πλέον γνωρίζουμε, με όλα όσα μας έχει αποκαλύψει ο Αρτέμης Σώρρας και αρκετά μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις που κάνουνε έρευνες συνεχώς, ότι η Ελλάδα πλέον είναι εταιρία με συγκεκριμένο ΑΦΜ και με έδρα το Βερολίνο και την Ουάσιγκτον ΝτιΣι! Επιπλέον ξέρουμε ότι οι αποφάσεις της Βουλής απλώς συζητιόνται στην Βουλή των Ελλήνων, διότι λαμβάνονται κατευθείαν από το Ανώτατο Δικαστήριο του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Κι ενδεχομένως κάτι αντίστοιχο να ισχύει και με την Τουρκία. 

Ποιος είναι αυτός που ζητά την σύγκρουση; Σύμφωνα με τα προηγούμενα, θα δοθούν συγκεκριμένες εντολές στην Ελληνική Κυβέρνηση και όλα τα κόμματα θα συμφωνούν; Ποιος επιθυμεί να γενικευτεί η σύρραξη αυτή; Στο διαδίκτυο υπάρχουν ήδη αναφορές για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που λένε ότι άνετα μπορεί να ξεκινήσει από μια σύγκρουση ανάμεσα σε Ελλάδα - Τουρκία ή Κύπρο - Τουρκία. Αυτά είναι συγκεκριμένα τα λόγια του Έλον Μάσκ. Δηλαδή, του προσώπου που έχει ανεβάσει πάνω από 1000 δορυφόρους (Τα κράτη με δυσκολία σηκώνουν έναν... ) και σε παγκόσμιο επίπεδο ασχολείται με τα 5G, Α.I. (Τεχνητή νοημοσύνη) και τα εμφυτεύματα. 

Άρα μήπως τελικά ο Έλληνας κι ο Τούρκος ζούνε μέσα στα σκοτεινά σχέδια κάποιων που δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε... ανθρώπους; Μήπως τελικά αυτό επιβεβαιώνεται κι από τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Αρτέμης Σώρρας για τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα που διαθέτουν Ελλάδα και Τουρκία και μπορούν να ευημερήσουν αν το θελήσουν μέσα από τους Θεσμούς τους; Εδώ ακριβώς είναι που βλέπουμε στην πράξη ότι η θέληση των Θεσμών σε αυτές τις δύο χώρες δεν είναι η θέληση των πολιτών τους. Και στην Ελλάδα και στην Τουρκία οι πολίτες δεν αποφασίζουν. Ζουν συνεχώς μια έντονη κρίση. Με δυσκολία αγοράζουν το γάλα, το ψωμί... 

Κι αναρωτιόμαστε τελικά; Μήπως πρέπει να γίνουμε εμείς οι αποφάσεις; Στην Ελλήνων Συνέλευσις ακούγονται στόχοι κι οράματα για το μέλλον του ΕΘΝΟΥΣ με ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Δεν αξίζει να δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο;

Τσαμίτας Νίκος - 04/10/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια